Morten

Skanderborgskakklubs Julefrokost

Ærede stormestre, feltherrer og brikflyttere! Har du husket mailen af 13/11 om skakklubbens julferokost fredag d. 13/11?

Atter i år har bestyrelsen fornøjelsen af at invitere til den årligt tilbagevendende Julefrokost.

Julefrokost

Skanderborg Skakklubs traditionsrige julefrokost afholdes fredag d. 13/12, indbydelse følger senere men sæt kryds i kalenderen.

Chess House’s hjemmeside

Er oppe at kører igen, dog på domænet www.d2d4.dk, Sven og Christian er politi anmeldt, for svindlen i Chess House, og der kører pt. en sag ved Domæneklagenævnet om at få det gamle domæne tilbage.

Chess House har brug for aktivitet, så kom og bak op om vores kommende arrangementer.

Superlyn fredag d. 1. november
Onsdags EMT – 5 runder, 13. november til 11. december

I øvrigt kan det nævnes at december også byder på Superlyn, Stormesterturnering, Søren Bennedsens mindeturnering og julefrokost d. 20/12.

Holdturneringen 2019/2020, 6. hovedkreds

Er nu oprettet og klar til at vi begynder i uge 44. I år har vi hele 5 hold med, og tak for det, flere medlemmer har ytret ønske om at spille holdskak! Jeg håber styrkelisten nu afspejler medlemmernes ønsker, eller bedes du sende mig en mail derop til mail@mortenrasmussen.net, tak 🙂

Vores hold og styrkeliste

Holdkampseddel