Morten

1st Online Nordic Clup Cup

Det er ikke verdens bedste hjemmeside, men jeg tror klubbens hold ligger nr. 6 inden dagens sidste runde, der starter kl. 13:00. Her skal Skanderborg møde Reykjavík Chess Club der inden dagens sidste 2 runder ligger nr. 5. Held og lykke med sidste runde.

Holdopstilling og resultater

Turneringens hjemmeside

Partierne kan følges live på Chess.com

Skanderborgs hold er følgende:
1. GM Mads Andersen (2585)
2. GM Jonas Buhl Bjerre (2330)
3. IM Bjørn Møller Ochsner (2472)
4. IM Filip Boe Olsen (2093)
5. FM Tobias Valentin Rostgaard (2372)
6. FM Mads Boe (2222)
7. Nicolai Kvist Brondt (2157)

1st Online Nordic Clup Cup

Holdet fra Skanderborg er seedet nr. 7 og levede i dag op til seedningen. Første og anden runde gav sejre på 4½-1½ og 5-1 over Aalesund fra Norge, 3. og 4. runde spilles i morgen kl. 13:00 og 13:45, her skal holdet møde SalonSK fra Finland som er seedet nr. 25.

Man kan følge lidt med på hjemmesiden https://skak.is/nordicinternetclubcup

Vores skak drenge spiller med i de Nordiske Hurtigskakmesterskaber

Jeg skal nok lade være med at sige hvem 😉 men det er kommet mig for øre at “Skanderborg stiller et hold til de Nordiske Hurtigskakmesterskaber der starter torsdag. Alle de unge plus Mads Boe!!” 😉

Det lyder jo godt og vi ønsker dem held og lykke. Jeg har ikke modtaget noget link, men det burde slås op på www.skak.dk og www.chess.com