Morten

Sæson 2018/2019 står for døren

Husk at tilmelde dig Skanderborg Klubmesterskab

Og skal du i form inden da, så bak op om vores egen Rema 1000 EMT, d. 17.-19. august.

Sidst men ikke mindst bliver Festugeturneringen d. 14.-16. september hovedkredsens største i år, hvad med en bil eller to fra Skanderborg?, og så er du helt sikkert i form inden holdskak sæsonen 🙂

5 fra klubben deltager allerede i Festugeturneringen bl.a. vores Danmarksmester.

DSK’s åbne DM i problemskak

Under Xtracon Chess Open har de sidste mange år været afholdt DM i problemskak. Her får man 2 timer til at løse 18 mat-i-2 opgaver, fordelt på 6 lette, 6 mellemsvære og 6 svære. Læs resten

2. holdets kamp mod Rokaden

Vores vanlige referant havde valgt at tage til varmere himmelstrøg, så I må nøjes med et par få ord herfra.

Der er altid lidt nerver på før en vigtig holdkamp, men Niels Chr. sørgede for ro i lejren og en meget hurtig gevinst.

Guld sponsor NordeaRema1000 Bronze sponsorer