Morten

Odensemesterskabet 2018

Flere af klubbens medlemmer (Mads H., Grove, Kai og Frambøl) spiller i denne weekend Odensemesterskabet. Følg resultater her, og se liveskak her

Kampleder- og turneringslederkursus

Der er ingen indbydelse endnu, men det forlyder at 6.HK. arrangerer kampleder- og turneringslederkursus i Chess House i weekenden 19.-20. januar 2019. Lørdag for kamplederkurset (godt for holdledere), og incl. søndag hvis man ønsker at blive turneringsleder. Klubben plejer at betale eventuelt deltagergebyret for de medlemmer der kunne tænke sig at deltage, så sæt kryds i kalenderen hvis og hvis.

Nyt fra Chess House

Nye tilbud er nu at finde på forsiden af www.chesshouse.dk (sammen med de vanlige).

– Juniortræning hver lørdag
– Ny 5 runders onsdags-EMT begynder nu på onsdag
– Træning med GM Mads Andersen næste weekend
– Lynkursus + Superlyn fredag d. 5/10
– Træning med IM Klaus Berg lørdag d. 13//10
– Junior Master Class #3 lørdag d. 11/11

Alle er velkommen i Chess House!

Mange med i Festugeturneringen

I aftes begyndte den største turnering i Aarhus siden år 2000, 96 deltagere og Skanderborg er rigtig godt med.

IM Bjørn Møller Ochsner, seedet nr. 1, 3½ af 4
IM Jonas Bjerre, seedet nr. 2, 3½ af 4
FM Mads Boe, seedet nr. 11, 3 af 4
Kai S. Munk, nr. 39, 2 af 4
Christian Emil Frambøl, nr. 51, 2 af 4
Anders Haarup, nr. 66, 1 af 4

Spændende at se hvem der løber med sejren. I aften blev spillet 4 hurtigskak kampe og lørdag og søndag venter 4 nærskak partier. Kom forbi Bellevuehallerne, Vestre Strandallé 170, 8240 Risskov, der spilles kl. 10 og 16 både lørdag og søndag.

Se mere her – eller på liveskak hvor nogle af kampene kan følges sammen med GM turneringen der spiller de sidste 2 runder samme sted.

Ex formanden i dybe tanker – se flere billeder her

Tilbud fra Chess House

Ferien er forbi og Chess House’s hjemmesiden er opdateret med flere nye tilbud.
1/9 Lørdagstræning for skoleskakspillere (ugentlig træning genopstår!)
7/9 Superlyn + Lynkursus!
Derudover kan nævnes …
22/8 Ny Onsdags EMT
25/8 Træning med IM Igor Teplyi
8/9 Træning med IM Klaus Berg
29/9 Træning med GM Mads Andersen

Skanderborg EMT / Rema 1000 Sommer EMT er igang

.. med 32 deltagere, fordelt i 5 grupper. Der spilles 2 runder i dag og i morgen kl. 10 og 15:30. Du kan følge resultaterne her eller kigge forbi Skanderborg Skakklubs lokaler, Skanderborg Sundhedscenter, Sygehusvej 7, 8660 Skanderborg.

Guld sponsor NordeaRema1000 Carlsberg Bronze sponsorer
Holdskak 2018/2019