Allan

Sejr i skakligaen

Det blev til en sejr på 5-3 over Aarhus/Skolerne, da skakliagen blev skudt i gang i går. Aarhus/Skolerne er sammen med bl.a. Team Nordea Skanderborg med i favoritfeltet og netop derfor var det vigtigt med en sejr. Sejren kom i hus uden tab af partier. 6 gange remis samt gevinster til Jonas Bjerre og Mads Hansen var resultatet. Jonas vandt et flot parti over Uffe Vinther-Schou og Jackie var ikke uheldig med af få remis i en meget tabt stilling.

I dag er modstanderen Hillerød, der i år er blevet forstærket med GM Sune Berg Hansen. Det tegner til en meget tæt match med Team Nordea Skanderborg som kneben favorit.

Partierne kan følges live fra klokken 10.00 på dette link http://www.liveskak.dk/2017/ht/liga/r2/m5/tfd.htm

Odensemesterskabet 2017

110 spillere dyster i denne weekend i Odense om Odensemesterskabet. 4 spillere fra Skanderborg Skakklub er med. IM Mads Hansen, FM Jonas Bjerre og IM Bjørn Møller Ochsner spiller med i den bedste række og Christian Frambøll spiller med i basis 2.
Første runde blev spillet fredag og både lørdag og søndag er der 2 runder dagligt.
Turneringen kan følges live på http://liveskak.dk/2017/odensemesterskabet.

REMA 1000 EMT

Weekendens REMA 1000 EMT blev gennemført med 44 deltagere. I forhold til sidste års EMT var det en fremgang på 14 deltagere.
De 44 deltagere var inddelt i 3 mesterrækker og 4 basisrækker.

Et stort tillykke til Peter Grove, der sikrede sig en udelt sejr i Mester 2 og til Kristian Overgård, der i fin stil vandt Basis 4.

Opgaver i køkken og turneringssal blev løst og udført med stor ekspertise til alles tilfredshed.

Flere af deltagerne takkede for en turnering, hvor arrangementet totalt set nærmede sig det perfekte.

En stor tak til Kell og Anni for en super indsats i køkkenet og til Bjarne Tornbjerg og Bjarne Rasmussen, der ledede slagets gang med ro og ekspertise samt til Holger, Vibeke og Hans, der alle bistod med afviklingen.

En kæmpe tak til REMA 1000 i Skanderborg for deres støtte til de fine præmier, som var med til at tiltrække et meget stærk felt af spillere.

Samlet set blev turneringen en succes både organisatorisk og sportslig, og vi afholder REMA 1000 EMT igen til næste år og gerne med endnu flere af klubbens medlemmer som deltagere.

Ny sæson

Sommeren er ved at være forbi og en ny sæsonstart nærmer sig.
I weekenden 18. til 20. august er vi vært for vores årlige Rema 1000 EMT. Turneringen afvikles på Morten Børup skolen med 1 runde fredag, 2 runder lørdag og 2 runder søndag. Der er tilmeldt 32 spillere og du kan tilmelde dig frem til 16. august. Tilmelding på hjemmesiden eller på skak.dk

Første klubaften bliver tirsdag den 29. august, hvor dørerne åbnes i klubbens lokaler klokken 18.30.

Allerede ugen efter starter Klubmesterskabet, som igen i år afvikles med 8 mands grupper. Tilmelding bliver tilgængelig på hjemmesiden og på skak.dk indenfor et par dage.

SKANDERBORG SKAKKLUB

Afholder ordinær generalforsamling tirsdag, den 18. april 2017 kl. 19.00 i klublokalerne, Sundhedscentret, Sygehusvej 7, Skanderborg

Dagsorden ifølge vedtægterne:

1. Valg af dirigent:
  2. Bestyrelsens beretning:
  3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab:
  4. Fastsættelse af kontingent:
  5. Bestyrelsens plan for aktiviteter i det kommende år:
  6. Indkommende forslag: (skal være formanden i hænde senest 3 dage før generalforsamlingen)
  7. Valg:

Formand.   Allan Erik Schmidt Andersen – modtager genvalg.

Bestyrelsesmedlemmer:

Poul Nørgaard – modtager ikke genvalg.

Bestyrelsessuppleanter 2 personer:

Bjarne Berring Rasmussen – modtager genvalg

Holger Heiredal – modtager genvalg

Kasserer Bjarne Tornbjerg, bestyrelsesmedlem Kell Hansen og bestyrelsesmedlem Vibeke Grue er ikke på valg i 2017

Revisor:

Torben Gregersen – modtager genvalg

Revisorsuppleant:

Per Buttenschøn – modtager genvalg

1. Eventuelt

Efter generalforsamlingen er klubben vært for to stykker smørrebrød og en ostemad.
For at deltage i spisningen skal man tilmelde sig på tilmeldingsseddel på klubaftener senest 11. spril 2017.

Temaaften om Europa Cup i aften

Husk at der i aften er temaaften om Europa Cup kl. 19.00 i klubbens lokaler.

Claus Qvist tegner og fortæller om Team Nordea Skanderborgs deltagelse i Europa Cup i Novi Sad i 2016.

2. holdet i vigtig hjemmekamp søndag 26.2.17

2. holdet, der frister den mindre pæne halvdel af 2. division gruppe 3, spiller hjemme i morgen søndag den 26.2 kl. 12.00 i klubbens lokaler.
Kom og støt holdet, der har hårdt brug for så mange points som muligt,
for at sikre endnu i sæson i divisionerne.

Kell sørger som sædvanligt for frisklavet kaffe og velsmurte franskbrødsmadder.

Kai Munk, altid garant for skarp skak