Allan

Stort tillykke til Thomas Laursen

Søndag den 8. juli 2018 var der endnu en af Skanderborg Skakklubs medlemmer, der havde rund fødselsdag.

Et kæmpe stort tillykke skal lyde til Thomas Laursen, der i søndags blev 75 år.

Vi glæder os til at se dig i klubben efter sommerpausen.

Skanderborg Skakklub udsat for svindel

Skanderborg Skakklub blev i sidste uge udsat for et svindelnummer, hvor ukendte svindlere tilegnede sig over kr. 20.000.
Vi i bestyrelsen er chokerede over at vi har været udsat for svindelnummeret, og det er anmeldt til politiet. Desværre er der ikke de store forhåbninger om at få pengene retur.
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til bestyrelsen.

God sommer

Sommeren har hærget Danmark de sidste mange uger og klubben har lukket ned for en velfortjent sommerferie.
Klubben åbner igen tirsdag den 28. august 2018, hvor 1. runde af Klubmesterskabet afvikles. Du kan tilmelde dig her
link og snart også på klubbens hjemmeside.
Inden har du mulighed for at være med i REMA 1000 EMT, som spilles i weekenden 17. – 19. august 2018. Der bliver spillet en runde fredag og 2 runder henholdsvis lørdag og søndag. Tilmeld dig her
REMA 1000 EMT og snart også her på hjemmesiden.
God sommer til jer alle

Kell Hansen vandt Skanderborg Skakklubs Moderne 5 kamp.

4. runde var hurtigholdskak. Holdene bestod af 2 spillere, der hver spillede et parti i holdkampene. Uafgjort betød at holdkampen skulle afgøres med et makkerlyn.
Selvom Thomas J.B. Hansen og Morten F. Rasmussen var favoritter, blev det Leif Møller Hansen og Kell Hansen, der i sikker stil gik ubesejrede gennem turneringen og vandt i sikker stil. Morten og Thomas tog 2. pladsen og henviste Hans Skovhus og Aage Andersen til 3. pladsen.

3. runde af Skanderborg Skakklubs Moderne 5. Kamp afvikles i dag kl. 18.30

I dag spiller vi hurtiglynskakturnering for hold. Der er 2 personer på hvert hold. En holdkamp består af 5 partier – 4 enkelte og 1 double. Der spilles indtil holdkampen er afgjort. Betænkningstid er 5 minutter til hver.

Selvom du ikke har deltaget i de 2 første runder, kan du sagtens være med.

Det koster kr. 20 og vi starter klokken 18.30

Vi ses 🙂

Uheld tirsdag aften

Asger J. Andersen var ude for et uheld, da han forlod Sundhedscenteret i går aftes efter generalforsamlingen.
Han faldt ned af betontrappen, som er placeret ved enden af bygningen.  Efter en tur på Horsens Sygehus er Asger hjemme igen i Skanderborg, og har det efter omstændighederne godt. Ved faldet pådrog Asger sig brud på højre kraveben og venstre tommeltot, en hjernerystelse og er desuden blevet syet i hovedet.
Hans Skovhus har taget kontakt til Sundhedscenteret, for at få etableret afspærring/lys ved kælderskakten.

Guld sponsor NordeaRema1000 Bronze sponsorer
Chart.dk