Allan

3. runde af Skanderborg Skakklubs Moderne 5. Kamp afvikles i dag kl. 18.30

I dag spiller vi hurtiglynskakturnering for hold. Der er 2 personer på hvert hold. En holdkamp består af 5 partier – 4 enkelte og 1 double. Der spilles indtil holdkampen er afgjort. Betænkningstid er 5 minutter til hver.

Selvom du ikke har deltaget i de 2 første runder, kan du sagtens være med.

Det koster kr. 20 og vi starter klokken 18.30

Vi ses 🙂

Uheld tirsdag aften

Asger J. Andersen var ude for et uheld, da han forlod Sundhedscenteret i går aftes efter generalforsamlingen.
Han faldt ned af betontrappen, som er placeret ved enden af bygningen.  Efter en tur på Horsens Sygehus er Asger hjemme igen i Skanderborg, og har det efter omstændighederne godt. Ved faldet pådrog Asger sig brud på højre kraveben og venstre tommeltot, en hjernerystelse og er desuden blevet syet i hovedet.
Hans Skovhus har taget kontakt til Sundhedscenteret, for at få etableret afspærring/lys ved kælderskakten.

Erling Christensen Blel er død, 91 år gammel

Det er med stor sorg, at vi i dag har fået den triste nyhed, at Erling Christensen Blel onsdag er sovet stille ind efter længere tids sygdom.

Erling var i en meget lang årrække medlem af vores klub. Han var fast deltager i klubbens turneringer og han sluttede altid klubaftenerne af med at sidde sig og hygge sig i klubbens køkken, hvor han nød en kold øl.
Erling var meget social og deltog gerne i klubarrangementer som julefrokoster og bankospil.

Erling var utrolig afholdt af klubbens medlemmer og vi vil alle savne Erling og hans altid gode humør.

Æret være Erlings minde.

Skanderborg Skakklubs moderne 5 kamp

Skanderborg Skak afholder i april og maj på klubaftener fra kl. 18.30 Skanderborg Skakklubs moderne 5 kamp.
5 kampen består af følgende discipliner: Hjerne/arm, Holdlynskak, Forårsklubcup, Lynskak og Holdhurtigskak.

10.4  Forårsclubcup

17.4  Lynskak

1.5  Lynskak for hold

8.5  Hurtigskak for hold

15.5  Hjerne/arm

Der kåres en vinder for hver af de 5 discipliner og 15.5 findes den samlede vinder.
I hver disciplin gives der følgende points : 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2 og 1 points til de 10 bedst placerede.

Den spiller, der har flest point efter 5 disciplin, er vinder af Skanderborg Skakklubs moderne 5 kamp.

Det koster kr. 20 pr. disciplin. Beløbet går ubeskåret til præmier. Tilmelding til de enkelte discipliner på hydepark@jubii.dk eller senest på klubaftenen.

Guld sponsor NordeaRema1000 Bronze sponsorer
Chart.dk