Jackie

Skakligaen: Jetsmark – Team Nordea skanderborg

Sikker og fortjent sejr over Jetsmark. Det blev status på søndagens match for Team Nordea Skanderborg i det nordjyske. Vi har tidligere spillet tætte matcher med dem før. Men Jetsmark har mistet deres bedste spillere til Philidor. Det kombineret med at de havde et par afbud, betød en sikker sejr til os.

Skakligaen: Skanderborg – Nordre

Førstepladsen i skakligaen bliver nok ikke Skanderborgs i år. Dertil er Philidor allerede for langt foran. Men 2 pladsen, og kvalifikation til europacupen er vores mål.

Søndag d. 24/1 havde vi hjemmebane med Nordre, Århus. Vi havde desværre 3-4 afbud, men var stadig små farovitter. Dr. Elo siger 4½-3½ til os. Først færdig var Mads Hansen-Jørn Sloth på 4 brættet. Mads var hvid i en franskmand, som jeg personligt synes at Sloth kom bedst fra. Men pludselig tog de remis efter 17 træk. Et fint resultat, da Sloth kan spille meget god skak. Bare spørg Curt Hansen om det. Han fik en slutspilslektion i sidste runde er skakligaen. ½-½

Chart.dk