Kai S. Munk

Danmark kvalificeret til 2. division

Ved Online-OL har Danmark kvalificeret sig til 2. division. Danmark har 10 spillere med hvoraf de 3 er fra Skanderborg. Det er Filip Boe, Jonas Bjerre og Mads Andersen. Og Skanderborg spillerne holder sig ikke tilbage. Til sammen har de spillet 18 partier og scoret 17½ point ! Det skal blive spændende at følge OL-holdet når de fortsætter den 14. august.

Se beskrivelse på skak.dk her

Allan Andersen i DSU hovedbestyrelse

Da bestyrelsen erfarede at der var ved at ske ændringer i DSU’s hovedbestyrelse, ønskede vi at kunne få et medlem fra Skanderborg Skakklub i DSU´s hovedbestyrelse. Bestyrelsen pegede på Allan Andersen og foreslog dette til DSU’s formand Poul Jacobsen. Allan Andersen og Poul Jacobsen skulle så blive enige om præmisserne herfor, og nu er en aftale kommet på plads. En aftale som gjorde, at DSU hovedbestyrelse, kunne konstituere Allan som FU-medlem på posten som sekretær.

Læs mere herom på skak.dk hjemmeside og se det skønne billede af Allan her.

Referat fra bestyrelsesmøde den 29.06.2020

Bestyrelsen har afholdt bestyrelsesmøde den 29.06.2020, hvor bestyrelsen konstituerede sig efter Generalforsamlingen. På vores hjemmeside under: “informationer om skakklubben” er bestyrelsesposterne og ansvarsområderne blevet opdateret. Referatet findes som sædvanligt under MEDLEM og bestyrelsesreferater; eller direkte link klik her.

Klaus Berg undervisning 25. juni kl 18.30

Så kan i alle glæde jer til endnu en undervisningsaften med Klaus Berg. De sidste gange har der været 16-20 deltagere, så vi håber selvfølgelig på stor opbakning igen. Der er ikke noget bestemt tema, så tag et af dine partier med, hvor du og vi andre kan blive klogere !

Så mød frisk op på Torsdag den 25. juni kl 18.30 i vores lokaler i Sundhedscenteret til endnu en hyggelig og lærerig skakaften.

Referat fra Generalforsamlingen

Referatet fra Generalforsamlingen den 16.juni 2020 er nu tilgængeligt: http://skanderborgskakklub.dk/?page_id=1492

Bestyrelsen har i morgen den 18. juni konstituerende møde, og her vil referatet fra generalforsamlingen blive endeligt vedtaget, så måske kommer der lidt småjusteringer heri. Bestyrelsen fik stor opbakning til initiativerne i den forgangne sæson, samt til den nye sæson. Generalforsamlingen bakkede fuldt op omkring en kontingentforhøjelse. Kontingentforhøjelse, ændringer i bestyrelsen, initiativerne mmm kan du (som måske var den der desværre måtte undvære generalforsamlingen) læse mere om i referatet.

Generalforsamling i dag den 16. juni kl 19.00 i Sundhedscenteret

Husk at det er i dag at Generalforsamlingen afholdes i klubbens lokaler kl. 19.00. Den første øl er gratis, og det samme gælder kaffen.
Bestyrelsen er efter generalforsamlingen vært for 2 stykker højt smørrebrød til hver. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, så skynd dig at svare på denne mail, så du kan nå at få smørrebrød  (sidste ændring til bestillingen er i dag).

Guld sponsor NordeaRema1000 Carlsberg Steel Coating A/S Bronze sponsorer