Kai S. Munk

Referat fra Bestyrelsesmøde den 100419

Dagen efter generalforsamlingen samledes den nye bestyrelse for at afstemme og planlægge de kommende aktiviteter. De overordnede linier er nu på plads, og som i kan aflæse i referatet er der rigtig mange aktiviteter som vi har gang i. Vores unge og dygtige førstehold forventer vi at fortsætte med i mindst uændret bemanding. Vi forventer at fortsætte med at øge aktivitetsnivauet for alle klubbens medlemmer, og vi forventer at starte på en integration af skoleskakspillerne i forhold til skakklubben, samt meget andet. Vi er alle meget afhængige af alle jer der i det daglige laver et stort stykke arbejde for klubben; de turneringer og arrangementer vi afholder vil ikke kunne lykkes uden jeres fantastiske opbakning. Læs det fyldige referat under: MEDLEM og Bestyrelsesreferater.

Referat fra Generalforsamlingen

Vores formand Allan Andersen og bestyrelsesmedlem Hans Skovhus havde valgt at stoppe i bestyrelsen. Der er derfor valgt nye medlemmer til bestyrelsen, og referat fra en spændende og konstruktiv generalforsamling er nu lagt på hjemmesiden. Under MEDLEM og Bestyrelsesreferater. God læsning.

Generalforsamling 9. april

Hermed indkaldes til Generalforsamling Tirsdag den 9. april 2019 kl 19.00. Vi håber at så mange af klubbens medlemmer som muligt vil møde op til denne spændende generalforsamling.

SKANDERBORG SKAKKLUB

Afholder ordinær generalforsamling tirsdag, den 9. april 2019 kl. 19.00 i klublokalerne, Sundhedscentret, Sygehusvej 7, Skanderborg

Dagsorden ifølge vedtægterne:

1. Valg af dirigent:
  2. Bestyrelsens beretning:
  3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab:
  4. Fastsættelse af kontingent:
  5. Bestyrelsens plan for aktiviteter i det kommende år:
  6. Indkommende forslag: (skal være formanden i hænde senest 3 dage før generalforsamlingen)
  7. Valg:

Bestyrelsesmedlemmer:

Allan Erik Schmidt Andersen – på valg.
Hans Skovhus – på valg.

Kai S. Munk, Claus Qvist Jessen og Thomas B.J. Hansen er ikke på valg

Bestyrelsessuppleanter 2 personer:

Bjarne Berring Rasmussen – på valg.
Nicolai V. Pedersen – på valg.

Revisor:

Torben Gregersen – på valg.

Revisorsuppleant:

Per Buttenschøn – på valg.

8. Eventuelt

Efter generalforsamlingen er klubben vært for to stykker smørrebrød og en ostemad.
For at deltage i spisningen skal man tilmelde sig på tilmeldingsseddel på klubaftener senest 2. april 2019.

Jonas Bjerre vinder bronze til EM

Jonas Bjerre har gjort det igen, og vundet medalje ved ungdoms EM. I sidste runde mødte han Stefan Pogosyan fra Rusland, og som havde ½ point mere end Jonas. Havde Jonas vundet havde han fået en guldmedalje. Jonas tabte, og vandt dermed en Bronzemedalje. Det havde ikke hjulpet at Jonas havde spillet remis, resultatet ville fortsat være en Bronze medalje. Et stort til lykke til Jonas for endnu et flot resultat.

Se mere beskrivelse på Skak.dk hjemmeside her.

(Billede taget af Mads Boe)

Referat fra bestyrelsesmøde den 14. august

Så har der været afholdt nyt bestyrelsesmøde, og referat herfra er lagt på hjemmesiden. Referatet findes ved at klikke på MEDLEM  (link øverst oppe til højre) og herefter scrolle ned til  Bestyrelsesreferater   og klik herpå.  Her ligger såvel det nye referat som de foregående.

Guld sponsor NordeaRema1000 Carlsberg Steel Coating A/S Bronze sponsorer