Peter Grove

Xtracon afslutning

Ak og ve! Afslutningen på Xtracon blev for Skanderborg-spillerne desværre en pose med blandede bolsjer – og mest af alt lige ved og næsten (tilsæt selv yderligere klicheer)…

Xtracon part 2

Vi har rundet 7.runde i turneringen – og siden sidst har partier fået mere karakter af kamp end reelle opvisninger. Rasmus Svane er bedst placerede Skanderborg-dreng, da han har et halvt point op til de førende, efter han i sjette runde spillede remis imod det tyske håb Vincent Keymer.

Xtracon Chess Open 2018

Seks spillere fra Skanderborg Skakklub har fundet vej til de naturskønne egne i Helsingør, hvor Danmarks største skakturnering afholdes igen i år. Lige under 400 skakspillere deltager i turneringen, som har nogen af verdens bedste spillere med bl.a. Europamester Ivan Saric, verdensstjernen Shirov samt sidste års vinder Baadur Jobava. Blandt de bedste danskere spillere er Skanderborg stærkt repræsenteret ved GM Mads Andersen, Danmarksmesteren IM Bjørn Ochsner, og U14 Europamester Jonas Bjerre er klubbens bedste bud på en topplacering. Blandt de glade amatører finder vi Peter Grove og Morten Rasmussen.

Guld sponsor NordeaRema1000 Bronze sponsorer