Peter Grove

Guld til Mads Hansen!

Odense Mesterskabet blev afviklet i weekenden 12-14 oktober på Giersings Realskole midt i H.C. Andersens fødeby. Fire Skanderborg-spillere havde valgt at stille op og forsvare klubbens farver i selskab med 100 andre skakspillere. Turneringen har udviklet sig til en af weekend-klassikerne i dansk skak og er et must for skakspillere med hang til dobbeltrunder og socialt samvær mellem runderne i gode rammer og en hyggelig atmosfære.

Rema 1000 EMT 2018

Weekenden 17-19 august løb Skanderborgs weekend-EMT af stablen. Den af Rema 1000 sponserede turnering trak 32 deltagere til fra nær og fjern – og jeg tør godt love, der er plads til endnu flere næste år! Både fra Skanderborg og resten af landet. Læs resten

Xtracon afslutning

Ak og ve! Afslutningen på Xtracon blev for Skanderborg-spillerne desværre en pose med blandede bolsjer – og mest af alt lige ved og næsten (tilsæt selv yderligere klicheer)…

Xtracon part 2

Vi har rundet 7.runde i turneringen – og siden sidst har partier fået mere karakter af kamp end reelle opvisninger. Rasmus Svane er bedst placerede Skanderborg-dreng, da han har et halvt point op til de førende, efter han i sjette runde spillede remis imod det tyske håb Vincent Keymer.

Xtracon Chess Open 2018

Seks spillere fra Skanderborg Skakklub har fundet vej til de naturskønne egne i Helsingør, hvor Danmarks største skakturnering afholdes igen i år. Lige under 400 skakspillere deltager i turneringen, som har nogen af verdens bedste spillere med bl.a. Europamester Ivan Saric, verdensstjernen Shirov samt sidste års vinder Baadur Jobava. Blandt de bedste danskere spillere er Skanderborg stærkt repræsenteret ved GM Mads Andersen, Danmarksmesteren IM Bjørn Ochsner, og U14 Europamester Jonas Bjerre er klubbens bedste bud på en topplacering. Blandt de glade amatører finder vi Peter Grove og Morten Rasmussen.

Guld sponsor NordeaRema1000 Carlsberg Bronze sponsorer
Holdskak 2018/2019