Peer Jespersen

Mod de bedste i Chesshouse

Holdchef Peer (t.h.) ved en tidligere lejlighed.

Fra sædvanligvis velunderrettet kilde (holdleder Peer Jespersen) er der nyt fra klubbens femtehold:

Et nyt år, men brikflytterne på Skanderborg 5 er stadig klar til kamp. Spejdernes motto – VÆR BEREDT – kan helt sikker passe på holdet. Holdet var desværre ramt af afbud fra vort unge talent, Akbari. Men jeg fik tilsagn fra Jesper Pallesen, som trådte ind som reserve. Jesper er en fuldgod erstatning på 1ste bræt. Tak Jesper, fordi du gjorde det let for holdlederen at stille et fuldt hold.

Læs resten

Sejr til 5.-holdet

Tirsdag aften var brik-flytterne på Skanderborg 5 igen i kamp. Denne gang på hjemmebane Før vi havde set frem til et medlevende hjemmepublikum. Men det må blive en anden gang. Vi tog imod Viby 3 efter at vi sidste gang mødte Viby 4.

Læs resten

Viby 4 – Skanderborg 5

Tirsdag aften drog de fire muntre brikflyttere til Viby for at flytte brikker på det ternede bræt. Vi huskede sidste holdkamp mod Hørning, hvor alle havde et ratingunderskud. Så ratingtallet for Viby blev tjekket inden vi tog afsted. Underskud på alle fire brætter og et samlet underskud på 529 ratingpoint. Der var lagt op til 4-0 til Viby. 

Læs resten

Super resultat i Hørning

Med en ratingforskel på mindst 150 på hvert bræt var der lagt op til et sikkert nederlag mandag aften, hvor fire gæve gutter fra Skanderborg var taget til Hørning. Men de unge talenter, Akbari og Vibeke Grue, førte sig frem og sikrede Skanderborg 5 et uafgjort resultat, 2-2.

Læs resten
Sponsorer
Guld sponsor NordeaRema1000 Carlsberg Steel Coating A/S Bronze sponsorer