Jesper Dalberg

Rapid Grand Prix #1

I morgen er det tid til den første turnering i serien af 4 turneringer i vores Rapid Grand Prix.

Jeg har oprettet turneringen her.

Husk at der er præmier til både den har fået skrabet flest point til huse OG den der har fået spillet flest partier henover de 4 turneringer.

Vel mødt!

Rapid Grand Prix

Nu introducerer vi Rapid Grand Prix!

Henover de næste 4 tirsdage vil 2 stillinger blive opdateret efter hver tirsdagsturnerning.

Efter grand prix systemet kendt fra Eurovision, vil tirsdagsvinderen blive tildelt 12 point, 2. pladsen 10 point, 3. pladsen 8 point og derefter dernedaf. Dette vil give en aktuel pointstilling. Det højest placerede medlem af det virkelige livs Skanderborg Skakklub efter turneringen 30/3 vinder 250 kr.

Jeg vil ligeledes holde styr på antallet af partier spillet for alle deltagere henover de næste 4 tirsdage. Den der har spillet flest partier sammenlagt efter 4 uger vinder 150 kr.

Det drejer sig om de følgende 4 tirsdage: 9/3 16/3 23/3 og 30/3, alle kl. 19.30 som sædvanligt. Alle turneringer spillet i 10+0 over 2 timer.

Vinderne vil blive annonceret her på sitet d. 31/3.

Tirsdagsrapid

Så er vi nået til turnering nummer 4 i rækken af Corona hurtigsskak turneringer online. Turneringen starter i morgen kl. 19.30 som altid.

https://lichess.org/tournament/8UtQPHaD

Der er folk der ikke er medlemmer af den rigtige Skanderborg Skakklub som blander sig turneringerne. Kom og vis dem hvem vi er!

Fredagslyn

Så er det i morgen der er ny fredags lynturnering, som sædvanligt kl. 19.30.

https://lichess.org/tournament/eNmYtgHz

Det er igen med tidskontollen 5+0. Hvis I gerne vil afprøve andre tidskontroller, så sig til 🙂

Husk at der i aften er Quarantäne Liga, som alle medlemmer af Skanderborg Skakklub kan være med i. Det er i et lidt andet format, men basalt set stadig det samme, man møder modstand ca. omkring ens eget niveau. Det er kl 20.00.

https://lichess.org/tournament/fEPIBmwI

Tirsdagsrapid

Så er det i aften vi afholder rapid turnering nr. 2 på LiChess. Tidskontrollen er 10+0 ligesom sidst, altså ti minutter uden tillægstid. Turneringen starter 19.30 og kører i to timer.

https://lichess.org/tournament/1bVoMcKz

Hvis man er mere sulten efter at spille, så husk at alle medlemmer af Skanderborg Skakklub er velkomne til også at deltage i Quarantäne Liga, som spilles torsdag og søndag kl. 20. Hvis man er medlem af LiChess klub Skanderborg Skakklub bør man få invitationerne derinde samme dag som turneringerne spilles.

Vel mødt!