Kell

ÅBENT HUS Skanderborg Skakklub afholder i samarbejde med REMA 1000 et Åbent hus arrangement lørdag den 14. oktober fra klokken 10.00 til 14.00. Arrangementet afholdes i klubbens lokaler i Sundhedscenteret, Sygehusvej i Skanderborg. Kom og få et spil skak. Der er gode gaver, skænket af REMA 1000, til dem der udfordrer, og vinder over en af klubbens medlemmer. Vi byder på kaffe, kage og slik, samt øl ov vand. Alle er velkomne, vi glæder os til at se jer. Hilsen REMA 1000 og Skanderborg Skakklub

BANKOSPIL

lørdag den 8. april er der igen Bankospil i skakklubben. Spillet starter Kl. 12.30. Der spilles 20 spil plus et ekstra. Vi spiller om store Svinekamme og Hamburgerrygge. Der kan vindes kaffe på række, og vi spiller 2 Papirspil om gavekort til Rema 1000. Det koster 10 Kr. at deltage, hvilket giver mulighed for at vinde et gavekort på 300 Kr. Der er gratis kaffe, og egne tavler må benyttes. Bak op om din klubs arrangementer, og tag endelig naboer venner og familie med til et par hyggelige timer i godt selskab.