Kell

BANKOSPIL

lørdag den 8. april er der igen Bankospil i skakklubben. Spillet starter Kl. 12.30. Der spilles 20 spil plus et ekstra. Vi spiller om store Svinekamme og Hamburgerrygge. Der kan vindes kaffe på række, og vi spiller 2 Papirspil om gavekort til Rema 1000. Det koster 10 Kr. at deltage, hvilket giver mulighed for at vinde et gavekort på 300 Kr. Der er gratis kaffe, og egne tavler må benyttes. Bak op om din klubs arrangementer, og tag endelig naboer venner og familie med til et par hyggelige timer i godt selskab.

SPONSORER AF PRÆMIER TIL KLUBBENS REMA 1000 BANKOSPIL OG LOTTERI 2016.

BAUHAUS, BOG & IDE, CLICK FOTO, FR. II, FLUGGER, HUGO MORTENSEN, HÅRBY SLAGTER, JACKSON, JYSK, JYSKE BANK, KOP & KANDE, LØVBJERG,  LOUIS NIELSEN, MAUL BILER, MINI CENTERET,  NEM FORSIKRING, NORDEA, NY BOLIG,  ODDER BOWLING CENTER, PUNKT 1, REMA 1000, SMUKFEST, SKOUSEN, SYNOPTIK, SPAREKASSEN KRONJYLLAND,   SYDBANK, SKANDERBORG ANTENNEFORENING,  VINOBLE og VIA BILER.

JULEFROKOST Skal du med til klubbens Julefrokost?

.. det er ved at være sidste frist for tilmelding, ring eller send en SMS til 5044 8625    eller Mail til   akvh25@live.dk         du kan også tilmelde dig i klubben på tirsdag, men så er det også sidste frist for tilmelding, af hensyn til bestilleng af maden. se hvem der har sponsoreret præmier i årets lotterier, kom og vær med.

JULEFROKOST! så er det tid til at melde sig til klubbens Julefrokost

.. som i år er den 6. december klokken 19.00 til? Menuen vil være. Marinerede sild m/løgringe og karrysalat, Fiskefilet m/ remoulade, Tarteletter m/høns og asparges, Sylte m/sennep og rødbeder, Mørbradbeuf m/champignon á la creme, Leverposteg m/bacon, Ris á la mande (Mandelgaver) Kaffe m/brunkager og lidt sødt. Vin, Snaps, Øl og vand. Alt dette for kun 150 Kr. Der afholdes 2 lotterier og et lotteri med STORE præmier, alt sammen gaver der er skænket af byens handlende. Der er præmie til vinderne af, Colins Quiz, og vinderne af Hjerne arm! TILMELDING ER NØDVENDIG og kan ske på sedlen i klubben, eller til Kell, på Tlf. 5044 8625, eller Mail – akvh25@live.dk        ABSOLUT SIDSTE TILMELDING ER TIRSDAG DEN 29. NOVEMBER

Chart.dk