Kell

SKAK I REMA 1000

Lørdag den 15. september har Skanderborg Skakklub en lille bod i REMA 1000. i Stilling. Vi er der mellem klokken 10 og 15. Kom og få en snak om klubben og måske et spil skak. Der vil være gaver, skænket af REM;A 1000,  til de der kommer og taler og spiller mod en af klubbens repræsentanter, tag naboen eller familien med til en hyggelig sammenkomst, og kombiner det med dine lørdags indkøb.

Håber vi ses.

Afslutning Skoleskak

Tirsdag 24. april, Kl. 17.00 – 18.30 er der afslutning for Skoleskak eleverne.

Kom og se hvor glade de bliver, når Bjarne B. Rasmussen uddeler Pokaler til dem,

så kan man også glæde de unge mennesker, hvis  man tager et spil med dem.

Mød op, og hils på klubbens fremtidige Mesterspillere. Alle er velkommen

HJERTELIG TILLYKKE til LEIF MØLLER HANSEN, som i dag fylder 75 år. Leif er en trofast spiller i både klubturneringer og en af de gode spillere på klubbens 3 hold, tak til Leif for hans altid gode humør. Leif er også altid god for en historie fra det virkelige (Skak) liv, og han fortæller gerne om hvordan han “lige var ved at vinde” modstanderen gør bare ikke altid som han burde have gjort, men sådan er livet jo. Vi ønsker leif en dejlig dag, og ser frem til mange gode år sammen i klubben. Hilsen Bestyrelsen

TILLYKKE til en af Skanderborg Skakklubs meget aktive

.. og driftige medlemmer. Bestyrelsessuppleant. BJARNE B. RASMUSSEN, som i dag fylder 70 år. Hele klubben ønsker dig en dejlig dag og alt godt fremover, vi håber på mange gode skak møder og arrangementer med dig i mange år endnu.

Hjertelig tillykke Peter Wheadon

En af Skanderborg Skakklub´s solide spillere bliver i dag 75 år. I den forbindelse sender Bestyrelsen de hjerteligste hilsener og ønsker Peter Wheadon tillykke med den halvrunde dag, og tak for din indsats i klubben, vi håber på din hjælp i holdkampe og til turneringer i mange år fremover. Hilsen bestyrelsen, og alle medlemmer i Skanderborg Skakklub.

JULEBANKOSPIL

På lørdag den 9. december afholder Skanderborg Skakklub, årets sidste Bankospil. Kom og støt op om arrangementet. Vi spiller om 10 Svinekamme og 10 Juleænder. Der er kaffe og en lille gavepose på rækkegevinster, og der er lotterier og Papirspil. Vi giver gratis kaffe, og i pausen er der Brunekager og lidt slik til. Spillet starter klokken 12.30, men kom i god tid, så du kan få en plads.

Guld sponsor NordeaRema1000 Carlsberg Bronze sponsorer
Holdskak 2018/2019