Turneringer

1 2 3 19

Fra “gamle” dage: Jonas Bjerre for syv år siden

Januar 2013: Jonas Bjerre får sin debut som divisionsspiller for klubbens 2.-hold. I referatet fra den gang skrev jeg noget i retning af, at Jonas fra starten var 40 år, 400 ELO, og 80 kg bagud fra starten. Men 7½ år gammel holdt Jonas remis – dvs. han havde tyk fordel i slutspillet og kunne faktisk have vundet.
I baggrunden spiller klubbens daværende kasserer Bjarne Tornbjerg.

.
Jeg sad her til aften og lavede backup af en masse gamle billeder, og så dukkede denne lille serie op fra 2.-holdets udekamp mod Springeren Kolding 1 i januar 2013. Vi havde flere afbud og flere reserver, så på 8.-brættet fik vores 2.-mand, Tavs, plads til sin den gang 7½ år gamle, talentfulde knægt, Jonas, som her fik sin debut på divisionsplan. God beslutning, skulle det vise sig.

Læs resten

Lokalopgør: SkB 3 mod SkB 4

Morten fra 3.-holdet klar til at krydse klinger
mod ex-formand Anders fra 4.-holdet

Det har på alle måder været et underligt år. Foråret blev lagt ned af corona, og bedst som vi troede, at det værste var overstået, brød anden bølge ud, og efteråret har været lukket halvvejs ned. Det har kunnet ses på årets holdturnering, hvor der er noget færre hold tilmeldt end normalt, og vor klubbens 4.-hold blev rykket op fra B til A-rækken.

Ikke dårligt, fordi vores 4.-hold har næppe nogensinde været stærkere end nu, især fordi vi har fået et par gode folk ind på 2.-holdet. Det skubber en masse vitaminer nedad, og både 3.- og 4.-holdene er historisk slagkraftige.

Når det regner på præsten, drypper det på degnen, og sjasker lidt på korpigerne.
.

Læs resten

Chess Legends, Final 4

Den store, 10-mands-matchturnering viste sig ikke overraskende at give en del splittelse i feltet med TO helt oppe i toppen og “resten” lystigt dryssende ned gennem rækkerne.

De to i toppen er (naturligvis) VM Carlsen og så det nye, russiske stjerneskud, Ian Nepomniachtchi. Treer blev Giri, og Svidler nr. 4, og Final 4 blev derved Carlsen-Svidler og Nepo-Giri med én ret sandsynlig favorit i hver match.

Læs resten

Walthers Coronaskak d. 9/6-2020

Det bliver godt, det her. Bestyrelsen har allerede modtaget ca. 20 tilmeldinger til aftenens skakshow hos Walthers Musikcafé – fra alle ender af det styrkemæssige spektrum. Men der er plads til flere, så du kan stadig nå det.

Rent fysisk forventer vi at dele spillerne op i 3-4 grupper efter hurtigskak-rating. Betænkningstid 10 min./parti (pr. m/k), og vi forventer 6-7-8 runder i alt = ca. tre timers spil inkl. spritpauser(!) og koldt øl til godtfolket.

Vel mødt!

1 2 3 19