Månedsarkiv: februar 2016

Mat i 14 træk

2. holdet sluttede flot af

Vores faste referant, Claus, kunne ikke være med, man han mailede dagen før “Spil pænt, gutter og giv gerne Fredericia en god en på hatten!” … og det gjorde vi så!

Poul lagde godt ud og vandt i 15 træk! han har spiller 4 kampe for 2. holdet og vundet alle 4, virkelig flot og med et forventet score på kun 1,1 kan han nu sætte 145 ratingpoint ind på kontoen! Det gav ro på, for resten af holdet, idet vi skulle have 2 point for – i teorien – at undgå en usandsynlig nedrykning. Jan og Kai tog derefter en halv, nu kunne intet gå galt, det skulle da lige være for Fredericia, Morten slog på f7 i træk 6 og Audi blev til Audi-1

Derefter vandt Tavs et godt angrebsparti, mens Kristian tog en flot skalp i IM Jens Ove. 5-1 og det så ud til at vi kunne få en halv eller måske 2 i de sidste, Christian bøffede dog og 5-2. Derefter kæmpede holdkaptain Colin … længe, der var chancer for remis i et svært men spændende slutspil, men desværre lykkedes dette ikke denne gang. 5-3 men med et forventet score på 2,8 sluttede 2. holdet denne sæson fint af og sluttede på en 4. plads.

Pouls og Kristians parti følger en af dagene.

Skønhedspræmier ved Århusmesterskaberne 2016

Århusmesterskabet 2016 blev afviklet i weekenden, under gammen kendte forhold, på Rosenvangsskolen. Djursland Bank havde udlovet 4 flasker vin til 2 skønhedspræmier. Der var ikke indleverede så mange partier, men dommer Jens Ove Fries Nielsen, mente at nedenstående 2 partier havde kvalitet nok. Tillykke til Thomas Overgaard og Peter Grove.

Til 1. parti udtaler Jens Ove: Partiet Thomas Overgaard-Ole Sørensen tildeles skønhedspræmien for det fine positionelle opspil, med lækkert kvalitetsoffer samt afsluttende dameoffer.

Bedst indleveret mesterspiller parti, blev vundet af Peter Grove.

Flere Skanderborg spillere i action i weekenden

Jonas Bjerre er med i NM Skoleskak i Växjö er ligger med 3½ points af 4 mulige med helt fremme i gruppe D. Søndagens afsluttende runder kan følges her NM

I ÅM deltager Kristian Seegert, Peter Grove og Christian Frambøl. Kristian har 2½ points af 3 mulige i Mester 1, Peter har 1½ points af 3 mulige i Mester 2 og Christian har 1 point af 3 mulige i Basis 2.
Søndagens afsluttende runder kan følges her http ÅM

I Elite Hotels Open 2016 er Daniel Semcensen med og efter 6 runder har Daniel 4½ points.
Søndagens afsluttende runder kan følges her Elite Hotels

Endelig har Nicolai V. Pedersen deltaget i Chess House GM 2016 , hvor han scorede 2½ points af 9 mulige.

Skakligaen: Jetsmark – Team Nordea skanderborg

Sikker og fortjent sejr over Jetsmark. Det blev status på søndagens match for Team Nordea Skanderborg i det nordjyske. Vi har tidligere spillet tætte matcher med dem før. Men Jetsmark har mistet deres bedste spillere til Philidor. Det kombineret med at de havde et par afbud, betød en sikker sejr til os.

Skanderborg 3 – Syddjurs 1: 4½ – 3½. Fornemt resultat i topkamp!

Det var en af de store aftner i holdturneringen! Før aftenens dyst stod vi helt lige med vores modstandere: Begge hold havde vundet de fire første kampe, og vi havde lige mange point. Vi var klar over at de mand for mand var højere ratet end os, men vi bed tænderne sammen og knoklede for et godt resultat. Da jeg jo selv spillede med og havde rigeligt at se til med mit eget parti, kan jeg ikke komme med mange detaljer fra de enkelte partier. Læs resten

Chart.dk