Månedsarkiv: maj 2017

Opfordring – Sommer Sjov

Hermed en opfordring til klubbens medlemmer. Jeg er blevet kontaktet af en gruppe omkring Kulturhuset, som arrangerer SOMMER SJOV for børn nede i Byparken. Det er på onsdagene d. 5/7-12/7-19/7-26/7-2/8  fra 14.oo-17.oo. Det er så meningen, at vort arrangement skal foregå på “Amfiscenen”, den med skakbrættet i bunden. Jeg håber, at nogen fra klubben vil være behjælpelige som aktører. F.eks. spille lynskak el. andet. Jeg vil forsøge, at få fat i dragter, så nogle af børnene kan blive klædt ud som levende skakbrækker. Det drejer sig om kun 2 af ovennævnte datoer og altså 3 timer hver gang. Hvilke datoer er ikke fastlagt.

Lad mig høre om du/i er interesserede  Mit tlf. nr. er: 61725979  e-mail: berring@rasmussen.mail.dk

Jeg håber, at i vil være behjælpelige.

Mvh.

Bjarne Berring Rasmussen

Generalforsamling i 6.HK. – referat

Nu håber jeg ikke at komme alt for meget galt afsted her, referatet fra 6.hk’s generalforsamling har endnu ikke indfundet sig på 6.hk’s hjemmeside.

Rygtebørsen siger at dette er det rigtige referat, som med forbehold kan læses her … til ære for det nyhedshungrende skakfolk.

Skak i Ældresagens Regi

Husk, også DU er velkommen til et spil skak i Ældresagens regi.

Vi spiller den første mandag og tredje mandag i måneden fra kl. 1000 til kl. 1200 i Bellis.

En del er kommet for at lære at spille skak, og dem tager vi os også af.

Eneste forudsætning er, at du er medlem af Ældresagen.

Sidste spilledag før sommerferien er mandag den 15. maj.

Vi starter efter ferien igen mandag den 4. september, 18. september, 2. oktober, 16. oktober, 6. november, 20. november, og sidste runde i 2017 er den 4. december.

Vi starter igen mandag den 8. januar 2018 og nærmere program derefter følger.

Gerne tilmelding til undertegnede, så jeg har en fornemmelse af, hvor mange vi bliver.

Tilmelding kan ske på mail: hans.skovhus@gmail.com eller på tlf. 26855812.

Flotte Skanderborg resultater ved Sondex Cup

Hele 5 medlemmer havde i år fundet vej til weekendturneringen Sondex Cup i Kolding, og det blev generelt til meget flotte Skanderborg resultater!

Jonas fik en 1. plads i IM 2
Tavs en 3. plads i Mester 4
Christian delt 1. plads i Basis 4
Allan delt 4. plads i Basis 8
Anders delt 1. plads i Basis 9

Se alle resultater her

Gad vide om nogle af ovenstående sender et parti til hjemmesiden her … under alle omstændigheder tillykke herfra.

Chart.dk