Månedsarkiv: maj 2018

Privatlivspolitik for Skanderborg Skakklub D. 25/5 2018

Skanderborg Skakklub, er dataansvarlig i henhold til EU’s Persondataforordning

Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller dig, hvordan vi behandler dine personoplysninger til sikring af en fair og gennemsigtig behandling.

Gennemgående for vores databehandling er, at vi kun behandler personoplysninger til bestemte formål og ud fra berettigede (legitime) interesser. Vi behandler kun person-oplysninger, der er relevante og nødvendige til opfyldelse af de angivne formål, og vi sletter dine oplysninger, når de ikke længere er nødvendige.

Kontaktoplysninger på de dataansvarlige

Foreningen Skanderborg Skakklub er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med lovgivningen.

Kontaktoplysninger:

Website: www.skanderborgskakklub.dk

Bestyrelsen:

Allan Erik Schmidt Andersen
Kai Munk
Hans Skovhus
Claus Qvist Jessen
Thomas Jose Brandt Hansen

Skakfolk under jorden

Indgangen til den ene af de tre tyske bunkere, der gemmer sig i Skanderborg Dyrehave.

Livet er andet end brikflytteri. Historie fx, så gode folk havde besluttet, at en passende sæsonafslutning for skakklubben ville være et guidet familiearrangement i de gamle, tyske bunkere, der gemmer sig i Skanderborg Dyrehave. Arrangementet fik 20 spillere og medfølgende koner til at melde sig, og lørdag d. 12. maj kl. 10.00 stod vor guide og ventede på os.

Friluftsskak på Adelgade

Det skete i de dage, at foråret pludselig dukkede frem, og hvad er så mere naturligt end at slå følgeskab med resten af Skanderborgs midtby og sørge for lidt god, ternet underholdning midt på Adelgade?

3. runde af Skanderborg Skakklubs Moderne 5. Kamp afvikles i dag kl. 18.30

I dag spiller vi hurtiglynskakturnering for hold. Der er 2 personer på hvert hold. En holdkamp består af 5 partier – 4 enkelte og 1 double. Der spilles indtil holdkampen er afgjort. Betænkningstid er 5 minutter til hver.

Selvom du ikke har deltaget i de 2 første runder, kan du sagtens være med.

Det koster kr. 20 og vi starter klokken 18.30

Vi ses 🙂