Månedsarkiv: juni 2018

Altibox Norway Chess 2018

Fra pressekonferencen efter 1. runde. De kommende VM-kombattanter Caruana og Carlsen var begge i ok humør – Carlsen nok bedst, da han vandt rundens prestigeopgør.

Det er ikke nyt, det her: At have en norsk skakverdensmester gør det pludselig meget, meget lettere at arrangere alle mulige slags turneringer, og mens skak internationalt set er gået halvvejs i stå her i Danmark, er der anderledes gang i den i Norge.

God sommer

Sommeren har hærget Danmark de sidste mange uger og klubben har lukket ned for en velfortjent sommerferie.
Klubben åbner igen tirsdag den 28. august 2018, hvor 1. runde af Klubmesterskabet afvikles. Du kan tilmelde dig her
link og snart også på klubbens hjemmeside.
Inden har du mulighed for at være med i REMA 1000 EMT, som spilles i weekenden 17. – 19. august 2018. Der bliver spillet en runde fredag og 2 runder henholdsvis lørdag og søndag. Tilmeld dig her
REMA 1000 EMT og snart også her på hjemmesiden.
God sommer til jer alle

Kell Hansen vandt Skanderborg Skakklubs Moderne 5 kamp.

4. runde var hurtigholdskak. Holdene bestod af 2 spillere, der hver spillede et parti i holdkampene. Uafgjort betød at holdkampen skulle afgøres med et makkerlyn.
Selvom Thomas J.B. Hansen og Morten F. Rasmussen var favoritter, blev det Leif Møller Hansen og Kell Hansen, der i sikker stil gik ubesejrede gennem turneringen og vandt i sikker stil. Morten og Thomas tog 2. pladsen og henviste Hans Skovhus og Aage Andersen til 3. pladsen.

PDF kalender, 2. halvår 2018 + 1. halvår 2019
Dagens opgave