Månedsarkiv: september 2018

Basis 2 – runde 5

Jeg er lige kommet hjem fra en uges ferie, derfor den sene rundelægning. Jeg lægger den manuelt pga. systemsvigt. Hvad der er galt med systemet ved jeg ikke. Jeg har haft kontakt med et par stykker  i DSU regi, uden at det har haft  effekt. Men her er paringen til 5. runde.

Leif Møller Hansen      –   Thorkild Salling

Axel Nielsen                 –   Thomas K. Laursen

Jan Hansen                 –    Jesper Pallesen

Bjarne B. Rasmussen –    Peer Jespersen

Hugo Aa. Schacht     –    Torben Gregersen

Asger C. Andersen  –    Aage Andersen

Asger J. Andersen  Oversidder                                        Førstnævnte har hvid

Mvh.  Bjarne Berring Rasmussen

Hurtigskak i Himmerland

Det forlyder i redaktionens øresnegl, at vor alle sammens holdleder og West Ham-fanatiker, Colin Watson, søreme også kan finde ud af at flytte brikkerne selv. Denne gang gik det ud over deltagerne i en hurtigskakturnering i Aars (Himmerland). De i alt 32 deltagere var meget passende opdelt i fire 8-mandsgrupper, og i gruppe 2 lykkedes det vor helt at sejle i mål som sikker vinder med 6½/7. Oveni fik Colin igen skubbet sin hurtigrating over mestergrænsen på 1900 – hele 1936, så det er jo ikke så ringe endda.

Gruppe 1:    IM Bent Sørensen, Nørresundby 5½ point

Gruppe 2:    Colin Watson, Skanderborg, 6½ point

Gruppe 3:   Philip Uhre Knudsen, Silkeborg, 7 point (!)

Gruppe 4:   Artem Reyzvikh, Silkeborg, 6 point

Samlede resultater findes HER.

Kampleder- og turneringslederkursus

Der er ingen indbydelse endnu, men det forlyder at 6.HK. arrangerer kampleder- og turneringslederkursus i Chess House i weekenden 19.-20. januar 2019. Lørdag for kamplederkurset (godt for holdledere), og incl. søndag hvis man ønsker at blive turneringsleder. Klubben plejer at betale eventuelt deltagergebyret for de medlemmer der kunne tænke sig at deltage, så sæt kryds i kalenderen hvis og hvis.

Nyt fra Chess House

Nye tilbud er nu at finde på forsiden af www.chesshouse.dk (sammen med de vanlige).

– Juniortræning hver lørdag
– Ny 5 runders onsdags-EMT begynder nu på onsdag
– Træning med GM Mads Andersen næste weekend
– Lynkursus + Superlyn fredag d. 5/10
– Træning med IM Klaus Berg lørdag d. 13//10
– Junior Master Class #3 lørdag d. 11/11

Alle er velkommen i Chess House!

4. runde i Basis

Hej spillere i Basis 2 (monradgruppen)

Som jeg skrev i aftes, så er der åbenbart fejl i DSU’s rundelægningssystem. Så derfor har jeg lagt runden manuelt, så håber jeg at min og systemets runde er idendiske, når systemet igen er oppe at køre. Her følger de enkelte kampe:

Hvid                                                  sort

Peer Jespersen        –                    Leif Møller Hansen

Jesper Pallesen        –                   Axel Nielsen

Jan Hansen               –                  Aage Andersen

Asger J. Andersen      –              Bjarne Berring Rasmussen

Asger C. Andersen      –              Torben Gregersen

Thorkild Salling          –              Thomas K. Laursen   (Thorkild Salling har afbud)

Hugo Aage Schacht      –           Mr. Oversidder

Mvh.

Bjarne Berring Rasmussen

Skak i Rema 1000, Stilling

Bjarne B. R. dyster med Leif Møller på det store bræt.

Som skrevet står lidt længere tilbage i almanakken, havde altid driftige Kell lovet os ud til Rema 1000 i Stilling. Dvs. vi fik lov til at smække det store spil op tæt ved indgangen, og inde i selve butikken havde vi fire brætter opstillet på campingborde, så kunderne kunne få sig en svingom med en af de skanderborgskakkere, der havde fundet vej til Stilling en glad og solrig lørdag: Kell, Bjarne B. R., Hans Skovbus, formand Allan og Claus Qvist (foto).

Guld sponsor NordeaRema1000 Carlsberg Bronze sponsorer