Månedsarkiv: juni 2019

Pokalskak, fotos

Jonas’ eneste pointtab: Tabet til GM Henrik Danielsen (t.v.).

Som lovet og truet med: Flere billeder fra sidste uges pokalskak i Svendborg, et helt igennem flot arrangement i flotte rammer og med en kyndig turneringsledelse. Efter flere DM’er her og nu pokalskak siger rygterne desværre, at det er ved at være slut med de frivillige kræfter. Trist, for det bliver godt nok svært at matche niveauet i Svendborg.

Skanderborg Hurtigskak 2019

Vi takker af for en rigtig hyggelig skakdag i Skanderborg, og håber at alle er kommet godt hjem. Resultater kan ses her turnering.skak.dk/TournamentActive/Details?tourId=25754

Årets hurtigskak vinder med 6½ point: Rasmus Thøgersen. Stort tillykke!

Billeder af alle præmietagerne.

Håber at se mange af jer igen d. 23.-25/8, til vores weekend EMT i august, og hvorfor ikke tilmelde dig nu 😉

Skanderborg pokalmestre 2019

Mads Boe, Filip Boe Olsen, Jonas Bjerre og Bjørn Møller Ochsner,
hhv 4., 3. 2. og 1.-bræt på succeholdet

Trods afbud fra topmanden Mads Andersen lykkedes det Skanderborgs skrappe drenge at vinde årets pokalmesterskab i et nervepirrende parløb med favoritterne fra Xtracon Køge. Det var vist første gang i historisk tid, at Køge IKKE vinder et holdmesterskab.

ChessBase undervisning og skak i aften og næste tirsdag

Klubben er åben i aften hvor Morten underviser i brugen af computer programmet ChessBase. Næste tirsdag står Filip og Mads Boe for en udvidet undervisning.

Er man ikke til den slags it, er der også mulighed for et godt gammeldags almindeligt spil hygge skak. Alle er velkommen.

Guld sponsor NordeaRema1000 Carlsberg Steel Coating A/S Bronze sponsorer