Månedsarkiv: september 2019

Kedeligt kollaps i 4-by-turneringen

Den ærefulde vandrepokal i den
traditionsrige 4-by-turnering. Man kan næsten se, at Skanerborg vandt i 2017, men det bliver desværre ikke os, der skal stå ud for 2019.

Det skete i de dage, at der udgik befaling fra fire glade holdledere, at alverden skulle mødes til drabelig kappestrid på det tavlede bræt. Og som sagt så gjort, og d. 24. september samledes 4 x 16 spillere for at slås om æren, håneretten og vandrepokalen. Som altid skete det med hurtigskak. 25 minutter pr. mand (m/k) pr. parti og mødetid kl. 19.

Oplæg fra Ligaholdet

Næste oplægsholder den 1. oktober vil være Bjørn Møller Ochsner.

Emnet vil være terrænovervægt med og hvordan det kan udnyttes med eksempler fra Alpha Zero og SMUK skak her i år.

Vi ser frem til at se rigtig mange af klubbensmedlemmer til dette arrangement. Det er naturligvis også åbent for andre interesserede.

Mange hilsner

Mentor træning

Er desværre aflyst pga. sygdom. Første gang bliver derfor flyttet til den 19. september.

Vi beklager meget men ser frem til næste gang.

Chess House er genåbnet

Som det måske er jer bekendt er Chess House åbnet igen. Der mangler stadig kontrol over hjemmesiden, og en kæmpe oprydning i foreningen, men … foreningen skal igang igen.

Kom og stør foreningen ved det første arrangement efter genåbningen nu på fredag: September Syper Lyn

Læse lidt mere om genåbningen her

Problemskak i Skanderborg Skakklub, tirsdag d. 15. oktober kl. 19.30

“And now to something completely different”. Bestyrelsen har i hvert fald lyttet til de mange, glade stemmer, som gerne vil have mere undervisning, så vi alle kan blive lidt klogere, så nu har Skanderborg skakklub det nærmeste, danske bud på en skaklig verdensstjerne, nemlig Skandinaviens største problemskakekspert Steffen Slumstrup Nielsen.

Steffen tegner og fortæller om sit store hjertebarn: problemkomposition. For nylig blev han kåret som verdens tredjebedste problemkomponist, det tætteste nogen dansker har været på verdenstoppen siden Jens Kristiansen vandt senior-VM.
Guld sponsor NordeaRema1000 Carlsberg Steel Coating A/S Bronze sponsorer