Månedsarkiv: december 2019

Glædelig Jul

Vores træning sessioner med Danmarksmester Klaus Berg (forsinket kæmpe tillykke herfra!) kan muligvis bruges i et kommende mediefremstød for at skaffe nye medlemmer. Her tror jeg Dansk Skak Union kan lærer noget! 😉

Endnu en hyggelig aften med 10-15 tilhører. Men til alle skal lyde en rigtig glædelig Jul, godt Nytår og på gensyn i 2020. (.. og I kan nu tilmelde jer Bymesterskabet)

Men til træning hører hygge og en karton rødvin doneret af Kai
Vibeke kom med en dejlig kurv, super lækkert ostebord og … rødvin

Gad vide om vi nu bliver flere til træning i 2020 …

Præmier

I aften uddeles præmier for det afsluttede Klubmesterskab inden Hurtigskakturneringen starter.

Når Hurtigskakturneringen er slut i aften, uddeles der præmier og rating præmier for Hurtigskakturneringen.

Parkering

Jeg har i går snakket med pedellen der “tager sig af” logistikken omkring Sundhedscenteret (og Bellis). Jeg var blevet bekymret for at der fortsat står at parkering “kun er tilladt 3 timer døgnet rundt 0-24”. Han kunne (endnu engang) berolige mig med at vi kan parkere uden problemer om aftenen (og weekender). Han forventer at der på et tidpunkt bliver sat skilte op, som angiver at 3 timers parkeringen kun gælder indtil kl 16 eller 17 i dagtimerne.

Fra julefrokosten

Ris a la mande, anyone?

.
Atter en gang var det blevet tid til skakklubbens årlige julefrokost. Der er visse ting, man ikke skal ændre på, og dette er en af dem, så det blev i høj grad “same procedure…”: Traditionelle kalorier fra de sædvanlige kilder (sild, rødspætter, leverpostej, snaps, juleøl og mange andre nødvendigheder.

Klaus Berg undervisning

Husk at på Torsdag den 19. er der igen undervisning med Klaus Berg. Sidste gang var vi 13 deltagere, og ud over at Klaus gennemgik enkelte af 2. holdets partier, så gennemgik han også et parti spillet af Jackie Andersen, som kørte sin modstander over. Så mød stærkt op til en ny spændende aften på Torsdag.

Sejr til 5.-holdet

Tirsdag aften var brik-flytterne på Skanderborg 5 igen i kamp. Denne gang på hjemmebane Før vi havde set frem til et medlevende hjemmepublikum. Men det må blive en anden gang. Vi tog imod Viby 3 efter at vi sidste gang mødte Viby 4.

Another one bites the dust.

Mandag aften stod menuen på topbrag i Vejlby-Risskov mod en af de formodede konkurrenter til oprykningen i Mesterrækken. Modstanderne mente, vores hold måtte være det stærkeste de seneste 20 år i Mesterrækken – det er sikkert rigtigt, hvis vi kun regner egen hovedkreds med – der var noget med et københavnsk hold, der også var ret gode..

Guld sponsor NordeaRema1000 Carlsberg Steel Coating A/S Bronze sponsorer