Månedsarkiv: maj 2020

Klubaften på Walthers Musikcafé, 9. juni kl. 18.30 + UPDATE

.
Som bekendt har coronaen og forsamlingsforbuddet lagt en stor dæmper på forårets brikflytteri. Vi nåede lige at spille 6 HK’s holdturnering færdig, men herefter har alt været lukket ned.

Vi kan da spille på nettet? Nåh, ja, men det er altså ikke helt det samme, så bestyrelsen har hermed fornøjelsen af at invitere til det uofficielle Walther-mesterskab i lynskak – tirsdag d. 9. juni kl. 18.30 – ??

Generalforsamling den 16. Juni kl 19.00

Bestyrelsen forventer at begrænsningen på 10 personer bliver hævet til 30-50 personer først i juni måned.
Derfor forventer vi at kunne afholde Skakklubbens Generalforsamling den 16. juni kl. 19.00 i klubbens lokaler, jævnfør vedtægterne.
Klubben vil, efter generalforsamlingen, være vært for et par stykker smørrebrød og 1 øl/vand samt fri kaffe.
Af hensyn til indkøb af smørrebrød bedes du svare på den mail som er sendt til alle medlemmer i klubben (som vi har en mail adresse på). På bestyrelsens vegne, Kai S. Munk.

Skanderborg Skakklubs Generalforsamling 2020

Derfor forventer vi at kunne afholde Skakklubbens Generalforsamling den 16. juni kl. 19.00 i klubbens lokaler, jævnfør vedtægterne.
Klubben vil, efter generalforsamlingen, være vært for et par stykker smørrebrød og 1 øl/vand samt fri kaffe.
Af hensyn til indkøb af smørrebrød bedes du give Kai besked om du kommer (og dermed også ønsker smørrebrød).På bestyrelsens vegne.

Kai S. Munk, kasserer
Damgårdsvej 44, 8660 Skanderborg
Mail: kai.munk@gmail.com

Bestyrelsesmøde referat

Bestyrelsen afholdt i går den 16.05.2020 møde i Coronaens skygge. Her forsøgte vi at planlægge aktiviteterne fremadrettet, så godt vi nu kan gøre det, og med de hvis-er som Corona situationen giver. Referatet findes som sædvanligt under MEDLEM og bestyrelses referater.

Verdensmester – også på internettet

.
Som skrevet lidt tidligere, har der i april-maj været afholdt verdens i særklasse stærkeste internetskakturnering: Magnus Carlsen Invitational. Otte spillere i den allerøverste verdenselite dystede i “rapid” i form af minimatcher med fire partier mod hver og et armageddonparti, hvis der ikke var nogen afgørelse efter de fire partier.

On-line Skanderborg lyntunering på Lichess tirsdag aften 5. maj 2020 kl. 20:00 – tilmelding fra 19:05

Opret dig selv som profil på Lichess.org og tilmeld dig klubben på dette link

Vi er allerede 12-13 deltagere (tror en er extern) i on-line klubben. For at deltage i aftenens turnering skal man være medlem af on-line klubben.

Deltagelse sker da ved at følge nedenstående link. Kode ordet er lig navnet på vores analoge spillested – Bellis – tilmelding muligt 1 time før turnerings start – håber vi ses – 🙂

Resultatet af aftenens kampe blev således nr. 1 Torkild, nr. 2 Morten, nr. 3 Torben – Tillykke til alle.

Guld sponsor NordeaRema1000 Carlsberg Steel Coating A/S Bronze sponsorer