Månedsarkiv: august 2020

Jens Kristian Vigen, 1942 – 2020

Mange af jer har sikkert læst i Uge-Bladet at Jens Christian Vigen er afgået ved døden d. 26. juli. Langt de fleste af klubbens medlemmer kender Vigen, eftersom han var medlem af klubben i en meget lang årrække. For 3-4 år siden besluttede han imidlertid at flytte til Vendsyssel, hvor han kom til at bo i nærheden af sin søn.

Chess Legends, Final 4

Den store, 10-mands-matchturnering viste sig ikke overraskende at give en del splittelse i feltet med TO helt oppe i toppen og “resten” lystigt dryssende ned gennem rækkerne.

De to i toppen er (naturligvis) VM Carlsen og så det nye, russiske stjerneskud, Ian Nepomniachtchi. Treer blev Giri, og Svidler nr. 4, og Final 4 blev derved Carlsen-Svidler og Nepo-Giri med én ret sandsynlig favorit i hver match.

Guld sponsor NordeaRema1000 Carlsberg Steel Coating A/S Bronze sponsorer