Månedsarkiv: september 2020

Kai Munk 70 år

Kasserer Kai før en holdkamp for 1.-holdet mod
de daværende supermænd fra Philidor; januar 2017

Det er sjældent, at klubben officielt hylder fødselsdage, men man har lov at gøre undtagelser. Det er nemlig i dag lige præcis 70 år siden, at vores alles kassemester, Kai, så dagens lys for første gang.

Afslutning af XTRACON Skakligaen

Med et ½ årsforsinkelse blev skakligaen afsluttet. Skanderborg Skakklub havde fået tildelt værtsskabet. Denne dobbeltrunde skulle jo som bekendt have været afviklet d. 21. og 22. marts., men det blev altså d. 5. og 6. sept. pga. Corunaen. Rammerne blev Morten Børup Skolen. Ved tidligere afslutninger har alle holdene kunnet sidde i Aulaen, men pga. omstændighederne, måtte en kamp spilles i et klasseværelse. Desuden skulle der også foretages afspritning af brikker og hænder både før og efter spillet.

Billeder fra weekenden

Simultan med GM Jonas B

Jonas mod Jonas

I aftes havde GM Jonas Bjerre annonceret sit ligaoplæg som en simultan imod op til 20 af klubbens medlemmer. Vi blev desværre kun halvdelen. Vi spillede uden ure som i gamle dage. Der blev kæmpet bravt på de forskellige bræt, tættest på point var nok Jonas Larsen som måske kunne have fundet en evigskak men gik efter mere og til sidst måtte lægge sig for stormesterens fribonde på 7. række i e-linjen.

Det var en hyggeligt og underholdende aften hvor hver af os fik en lektion at tage med hjem. 10-0 til Jonas. Tak for tæsk unge mand!

Dramatisk konsultationsparti – De Hwiiie mod Team Swåt

De senere vindere fra Team Swåt sveder gevaldigt over deres halvdårlige åbning. Formand Torkild har for en stund forladt bræt og brikker. Han kom dog tilbage igen.

.
Det skete i de dage, at vi genotog den herlige tradition med konsultationsskak – den meget sociale disciplin, hvor to ca lige stærke hold sidder i hvert sit rum og spiller mod hinanden med fuld diskussionsret. Som sagt, så gjort, og de 10 spillere blev delt i to hold à fem på hver – efter rating.
.

Guld sponsor NordeaRema1000 Carlsberg Steel Coating A/S Bronze sponsorer