EM slut

Skaklandsholdet før første runde. Foto hugget fra holdets FaceBook-side.

 

Og ikke overraskende med Azerbaijan som en fortjent vinder. Russerne nåede med en sejr i sidste runde op på samme antal matchpoints, men der var alligevel klasseforskel. Az’s sejre var større og flottere, og de baskede jo russerne hele 3-1 i næstsidste runde. Helt fortjent.

Og danskerne? Vore drenge blev nr. 34 efter en seedning som nr. 31, men holdkaptajn Allan Stig var bestemt ikke tilfreds. Fx slog de kun hold, der var lavere seedet end dem selv, så han er ikke tilfreds. Godt med en ambitiøs kaptajn, som gerne vil gøre det (endnu) bedre. Helt op i toppen kommer drengene næppe de næste årtier, men lidt længere op, måske……

Læs Allan Stigs beretning HER.

Landsholdets egen FaceBook-side er HER.

Views All Time
Views All Time
426
Views Today
Views Today
1
Sponsorer
Guld sponsor NordeaRema1000 Carlsberg Bronze sponsorer