To 1. pladser ved Niels Ebbesen Mesterskabet

Her i lørdags d. 2. dec. afholdtes det årlige lokale mesterskab i skoleskak på Niels Ebbesen Skolen. Der var ca. 60 deltagere, hvoraf de 6 var lokale. I øverste gruppe (A) deltog Christian Frambøl. Han gjorde rent bord og scorede 5 af 5 p. et virkelig flot resultat. I gruppen neden underspillede Hedaytullah  Akbari og fik 3 af 3 p. Det gav en 5-6 plads. Det skal nævnes, at han rykkede en gruppe op ved sidste stævne, hvilket sætter resultatet i relief. I gruppe E spillede Marius Janse van Rensburg. Han sluttede på 1. pladsen med en score på 5 af 6 p., hvilket betyder, at han rykker en gruppe op. Fornemt. I samme gruppe spillede Emil Juul Thomsen, han scorede 2½ af 6 og sluttede i midten. I gr. F deltog Egil Johansen, som scorede 4 af 7 p., hvilket resulterede i en 4. plads. Bedre korrektion ville have givet en højere placering. Mads Arbjerg Thomsen spillede i N-gruppen, klassen for nybegyndere. Han fik 3½ af 8, som rakte til en placering i midten.

Views All Time
Views All Time
950
Views Today
Views Today
2
Sponsorer
Guld sponsor NordeaRema1000 Carlsberg Steel Coating A/S Bronze sponsorer