2. holdets kamp mod Rokaden

Vores vanlige referant havde valgt at tage til varmere himmelstrøg, så I må nøjes med et par få ord herfra.

Der er altid lidt nerver på før en vigtig holdkamp, men Niels Chr. sørgede for ro i lejren og en meget hurtig gevinst.

Obs. Peter Wheadon beretter at partiet er spillett før!! Otto Dobos (2045) – Sandor Gal (2290) Sarospatak 1995.

Kort tid derefter fik Frambøl vendt en tvivlsom åbning til 1 point, 6.hk. formanden, Claus missede at dække en officer og pludselig så var Frambøl nådesløs. Peter spillede sin yndlings Kongeindisk i forhånd og hans modstander brugte megen tid på de første 8 træk, desværre var de meget fornuftige træk og sorts stilling var bundsolid, ½ blev tilført holdkortet, hvorefter holdleder Colin også sænkede sværet og førte ½ til holdkortet.

3-1 inden for 1 time til halvanden, det tyede godt, men de resterende 4 måtte kæmpe lang tid for at afgøre matchen.  Jeg tvivlede en anelse på Kim og Pouls stillinger og Kai´s var meget lige, så jeg vidste at jeg måtte spille på gevinst. Kai afslog remis i en helt lige stilling, det tyder godt den slags er han god til. Poul fik tilkæmpet ½ halvt point, mens Kim måtte bukke under, og så stod der 3½-2½. Kai gjorde som han plejer 🙂 og vandt flot det lige slutspil. Jeg selv havde stået fantastisk, men havde lidt svært ved at indse at jeg måtte have formøblet ½ point, og jeg blev ved med at forsøge at finde gevinsten tros en bonde under, i tidsnøden ebbede det dog ud til remis.

2. holdet vandt 5-3, og fører nu Mesterrækken med 2 point ned til Syddjurs som er modstanderen i næste runde. Dette kan meget vel blive alt eller intet kampen.

Views All Time
Views All Time
454
Views Today
Views Today
1
Sponsorer
Guld sponsor NordeaRema1000 Carlsberg Steel Coating A/S Bronze sponsorer