Showdown nærmer sig

 

Lidt rask nedtælling fortæller os, at der kun er fem dage til første etape af weekendens afgørende dobbeltrunde i Xtracon-ligaen. Som I alle ved, er Skanderborg i sikker førerposition, og jeg nægter at tro, at det ender med andet end en sikker sejr. Skanderborg har pløjet gennem feltet af konkurrenter og har hele seks points ned til Brønshøj og ni til Jetsmark. Tjek stillingen HER. og vi stiller antagelig op i superopstilling både lørdag og søndag.

 

 

Det gode ved weekendens arrangement er, at alle hold er samlet på et sted – dvs. hele den danske elite og adskillige gode udlændinge. Der spilles på Niels Ebbesens Skole lørdag klokken 14.00 og søndag klokken 10.00. Har du ikke allerede meldt til til lidt frivilligt arbejde, så kontakt lige formand Allan eller Kell, som er de store tovholdere:

Allan:   61 55 18 21

Kell:     50 44 86 25.

Kan du ikke selv komme, kan du følge alle partier hjemmefra på enten DSU’s side eller (sorry, bedre) Chess24. Det fede ved Chess24 er, at de har Stockfish kørende på alle partier, så mindre ånder bedre kan se, hvem der står bedst.

 

Views All Time
Views All Time
455
Views Today
Views Today
1
Kalender
 PDF kalender, 2. halvår 2018 + 1. halvår 2019
Dagens opgave
Sponsorer
Guld sponsor NordeaRema1000 Carlsberg Steel Coating A/S Bronze sponsorer