EM I Batumi

 

For at der ikke skal gå kandidaert i det hele er det værd at bemærke, at alle de trejdebedste (dvs. hele eliten minus Magnus og de otte kandidater!) sidder og dyster om det individuelle EM i den georgiske sortehavsby Batumi. Den enlige danske deltager er (naturligvis) Mads Andersen, som af samme grund ikke er med ved påskens DM. Pr. ELO er Mads seedet som nr. 65 ud af 302 spillere. Vinder turneringen gør han næppe, men mon ikke målet er at blive blandt de 23 bedste = kvalifikation til World Cup?

Mads spillede en hurtig og korrekt remis mod en 2300-mand i første runde, og i anden runde ventede endnu en 2300-mand. Det blev et rent slagteri med dameoffer og alt det fine, og efter kun 26 træk havde georgiske Kachavara smidt håndklædet i ringen. Med 1½/2 er Mads godt med – efter de 33, der p.t. har 2/2. Vallejo-Pons, Ivanchuk og svenske Grandelius er blandt de mange maksimummer.

Tjek partiet HER.

Alt det officielle findes på ECU’s side, og DSU’s artikel er HER.

I tredje runde spiller Mads sort mod IM Aribidze fra Georgien. Følg med HER – og søreme endnu en gevinst, så vor helt har 2½/3.

Views All Time
Views All Time
493
Views Today
Views Today
1
Sponsorer
Guld sponsor NordeaRema1000 Carlsberg Steel Coating A/S Bronze sponsorer