Mere om Mads til EM

 

Det går ikke så ringe endda for vor unge topmand nede i Batumi. Efter 2½/3 var Mads pludselig oppe bland de tunge drenge  og skulle i 4. rd. møde det unge, russiske supertalent Danil Dubov (2701). Det gik fint, og Mads fik en balanceret remis, og så ventede “præmien” i form af Ivan Cheparinov, Topalovs tidligere sekundant og god for en ELO på 2693. Mads havde endda sort, men ud over remisgrænsen kom partiet aldrig.

Med 3½/5 ligger Mads midt i et bunkebryllup fra nr. 22-65 (aktuelt nr. 51), et par pladser foran Rasmus Svane, som også har 3½. I morgen står menuen på endnu en superstærk ping, nemlig Martyn Kravtsiv fra Ukraine (2685!). Livet er ikke let.

Partier ses HER, mens det officielle findes hos ECU. Husk også Lars Grahn. Altid et godt sted at blive underholdt, og han tager det hele med – både EM og Kandidatturneringen.

Næste runde starter torsdag kl. 12, og Mads’ parti mod Kravtsiv kan følges HER.

 

Views All Time
Views All Time
501
Views Today
Views Today
1
Sponsorer
Guld sponsor NordeaRema1000 Carlsberg Steel Coating A/S Bronze sponsorer