Træning med Colin d. 13. november kl. 18.30

 

Tirsdag d. 13. november kl. 18.30 er det tid til tredje etape af vort “træningsprogram”. Denne gang er mesteren Colin Watson, som fortæller, at aftenens tema er Panov-varianten af hans egen yndlingsforsvar Caro-Kann: 1. e4 c6 2. d4 d5 3. exd5 cxd5 4. c4:

 

 

Caro-Kann er kendt som en solid åbning og kan være en skrækåbning for en aggressiv hvidspiller. I hvert fald indtil Panov opfandt den vilde modgift c4. Er man en solid spiller, som godt kan lide Caro-Kann, er den slags noget, man skal kende til, og det sker altså d. 13/11.

Ingen tilmelding er nødvendig, så kom glad, og nyd at blive lidt klogere.

 

Views All Time
Views All Time
327
Views Today
Views Today
1
Sponsorer
Guld sponsor NordeaRema1000 Carlsberg Steel Coating A/S Bronze sponsorer