TAK TIL SPONSORERNE!

Alle medlemmer i Skanderborg Skakklub sender de varmeste hilsener med ønske om en rigtig glædelig jul og et fantastisk godt Nytår, til alle de firmaer og forretninger, der støttede klubben med gaver til vores Bankospil og Lotterier i år. En ekstra stor hilsen og tak, sender vi til REMA 1000 i Stilling og tak for støtten gennem hele året, en stor hjælp, som kommer alle medlemmer til gode.
TAK TIL!
ARB. LANDSBANK, ANICURA, BAUHAUS RANDERS,
BAUHAUS VIBY, BOG & IDE, CLICK FOTO, DAN BOLIG, FREDERIK D. II, FLUGGER, HUGO MORTENSEN, JYSKE BANK, JYSK, KOP & KANDE, KUGLEN & KEGLEN, LOUIS NIELSEN, LØVBJERG, MARCUS, MAUL BILER, MINI CENTERET,
NEM FORSIKRING, NYBOLIG, PETER WHEADON, PUNKT 1, REMA 1000 STILLING, SCT. THOMAS, SKB. ANTENNEFORENING, SKB. OPTIK, SKOUSEN, SMUKFEST, SYDBANK, SYNOPTIK, VINOBLE.

Guld sponsor NordeaRema1000 Carlsberg Steel Coating A/S Bronze sponsorer