Fotos fra hjerne-arm-konkurrencen

 

En anden af klubbens juletraditioner er “hjerne-arm”, hvor man spiller på tomandshold (m/k), og den ene (“hjernen”) siger, hvad slags brik, der skal flyttes (fx “springer”), mens den anden (“armen”) skal flytte en valgfri springer. Det gav som altid visse “interessante træk”, når hjernen glemte en konge, der stod skak, eller en dronning, der stod i slag. Adskillige “arme” kæmpede med let forhøjet blodtryk den aften, men næppe værre end at det kunne skylles ned med en juleøl.

De i alt 16 spillere blev delt op i tomandshold efter et rigtigt folkeskole-fodboldsystem. Lavest ratede (Vibeke) valgte sin makker, hvorefter næstlavest ratede valgte sin makker osv. osv., indtil alle 16 spillere var fordelt på de otte hold. Disse otte hold blev pr. lodtrækning fordelt i to fire-holds-grupper, hvor man spillede alle-mod-alle. Og da røgen havde lagt sig, spillede Vinder gruppe A mod 2’er fra gruppe B – og vinder B mod 2’eren fra gruppe A. Det gav følgende semifinaler:

Aage Andersen / Formand Allan mod Knud Mogens / Leif Møller og

Anders Haarup og Hans Skovhus ned mod Peer P. og Kell Hansen

 

 

 

Aage (hjerne) og Allan (arm) mod Knud Mogens/Leif Møller. Den vandt de og gik i finalen.

 

 

 

Knud Mogens og Leif Møller i et sjældent koncentreret øjeblik i semifinalen mod Aage/Allan. Det hjalp dem ikke.

 

 

 

I den anden semifinale måtte Hjerne-Anders og Arme Hans ned mod Peer og Kell, men ikke uden hidsig kamp.

 

 

 

Peer og Kell i semifinalen. I noget usikker stil, kan man mene, for de blev delt toer i gruppe 2 med kun ét point – som de vandt fra Claus/Vibeke, fordi C/V’s “hjerne” overs¨en mat i ét træk. Derefter vandt Peer/Kell en tredelt lodtrækning(!) om at gå videre som toer i gruppen, og søreme om ikke de vandt semifinalen – dog uden lodtrækning 🙂

 

 

 

Tak for kampen.

 

 

 

Peer/Kell fortsatte deres succes og slog i finalen Aage/Allan, da hvids hjerne overså, at deres dronning stod i slag. Den slags fodfejl var der mange af den aften – som det skal være. “Den vinder, som begår den næstsidste fejl”, sagde salig Tartakower en gang. Det gælder stadig.

🙂

 

 

 

De næsten fortjente vindere, Hjerne-Kell og Arme Peer med deres fugtige præmier.

 

Views All Time
Views All Time
357
Views Today
Views Today
3
Sponsorer
Guld sponsor NordeaRema1000 Carlsberg Steel Coating A/S Bronze sponsorer