Ungdoms-NM på Island

Christan Frambøll, den eneste skanderborger til Ungdoms-NM på vulkanøen i Nordatlanten.


Lidt i skyggen af Chess House’s M-turnering har vor ungersvend Christian siddet et par tidzoner længere bagude som den ene af to danskere i Ungdoms-NM’s næstældste “Gruppe B” (under 16). Et meget håndgribeligt resultat af hans fine spil i Ungdoms-DM sidste år, hvor de to bedste i hver klasse gik videre til NM. Dvs. total 10 danskere i de fem grupper.

Christian tabte i første runde mod den stærke svensker Hampus Sørensen (2289!). I anden runde blev det til endnu et nederlag mod en meget underratet færing på kun 1551, inden han i tredje kom på tavlen med en pind. Så endnu et nul og pind nr. 2, inden Christian pølsede i sjette og sidste runde mod klassens anden dansker, Filip Holm, efter trækkene 1. e4, c6, remis! Total score 2½/6 og en placering som 9/12 (seedet 8). Performancerating på 1759, så der er plads til forbedring, men hvor er der ikke det?

Den bedste danske præstation har Bjarke Hautop Kristensen for i A-gruppen. Med 4½/6 endte han på en flot andenplads og en performance på næsten 2300. Flot.

Casper Liu blev treer i C-gruppen, mens Vitus Bondo vandt sølv i E-gruppen.

Resultater ses på chess-results.

Partierne kan gennemspilles HER.

Views All Time
Views All Time
562
Views Today
Views Today
1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sponsorer
Guld sponsor NordeaRema1000 Carlsberg Steel Coating A/S Bronze sponsorer