DM spidser til

Fra topopgøret i syvende runde mellem Allan Stig (v) og Jonas. Det endte remis efter en lang, korrekt kamp. uden gevinstchancer til nogen af parterne.
Foto: Lars-Henrik Bech Hansen (DSU).


Efter syv spillede runder er DM ved at fortætte sig til et tremandsopgør mellem Allan Stig, Thybo og Jonas, alle med 5/7, mens Bjørn efter tre nuller i næsten streg er hægtet helt af. Ud fra ratingtal og form for de sidste to modstandere har Jonas et marginalt lettere program end de to konkurrenter (de mangler hinanden i sidste runde, men brættet er kvadratisk, springeren hopper to frem og én til siden, og alt kan ske.

I syvende runde før Filip den utaknemmelige opgave at skulle styre formstærke og meget tju-bang-spillende Thybo. Er du i tvivl om hans kvaliteter, så kig på hans 4.runde-udspilning af Sune Berg. Filip får brug for al den medvind, han kan mønstre.

Jonas har sort mor Jakob Aabling, som ratingmæssigt er årets svageste spiller, men som efter en svær start har spillet fremragende og altid er farlig. Allan Stig har sort mod den lidt uforudsigelige Mikkel Antonsen. Det bliver fedt alt sammen.

Følg selv med på Chess24.

Stillingen efter syv runder har vi HER,

Live-streaming af Boe & Berg finder I HER. De starter hver dag, 30 minutter efter rundestart.

Syvende rundes beretning kom som alle de andre først om formiddagen 12-16 timer efter rundeslut, hvilket desværre er en nedgang i forhold til Per Andreasens gamle beretninger, der altid kom lige efter runden. Se B&B’s beretning HER.

Udenfor LH-klassen klarer Brondt sig med 3½/4 fortsat godt blandt kandidaterne (delt 1-2) og skal op mod juniorspilleren Casper Yukun Liu.

Og så skal vi ikke glemme, at Skanderborg har flere andre, gode spillere med i de lidt lavere grupper: Kai Munk spiller i Kort Påske 2, Gruppe 1 og har tre halve mod tre højere ratede modstandere, mens Morten Ras. og Colin W. har hhv. 1/3 og 1½/3 i Kort Påske 2, Gruppe 2. I Kort Påske 1, Gruppe 2 har Poul Nørgaard ½/3.

Endelige hygger Anders Haarup sig sammen med Jesper Pallesen og Thomas Hansen i Kort Påske 2, Gruppe 4, og det går alle fint med hhv. 2½/3, 2/3 og 2/3.

Vi hepper 🙂

Views All Time
Views All Time
480
Views Today
Views Today
3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sponsorer
Guld sponsor NordeaRema1000 Carlsberg Steel Coating A/S Bronze sponsorer