Ebbes parti fra B-rækken

Ebbe mailede mig Tak for sidst – det lykkedes mig så at vende en yderst tvivlsom stilling til en sejr i en barsk sicilianer. Vil gerne vise partiet i Løberen hvis i der mangler stof, da der er nogle sjove ‘detaljer’.

Nu er jeg ikke redaktør af Løberen og formanden har ikke svaret på hvad bestyrelsen har af fremtidsplaner eller ønsker derfor, men mon ikke lidt arbejdskraft snart bør efterlyses? Indtil da har jeg aftalt med Ebbe at vise partiet her i stedet for.

Andre lignende spændende skakting er yderst velkommen til webmasteren 🙂

 

 

Mange tak til Ebbe for et spændende kommenteret parti. Har du et lignende, så send det til webmasteren, og meget gerne i “skak”/pgn-format!

Views All Time
Views All Time
809
Views Today
Views Today
2
Sponsorer
Guld sponsor NordeaRema1000 Carlsberg Steel Coating A/S Bronze sponsorer