Ungdoms-EM efter 6. runde

Jonas i aktion ved en tidligere lejliged i Chess House. Foto: CQJ.

.

Livet går op, og livet går ned, og sådan går det som bekendt også i skak. Ungdoms-EM er ingen undtagelse, og vore to helte er dette ingen undtagelse.

Efter seks runder har Jonas i U-18 4½/6 efter fire pinde, en enkelt halv og en kedlig nuller mod den stærke svensker Milton Pantzar. Samme svensker tabte glat topopgøret mod nordmanden Tor Frederik Kaasen, som med 5½ fører hele feltet. I syvende skal Jonas som sort op mod en stærk, israelsk IM med det forpligtende efternavn Bronstein.

Med Tor Frederik Kaasen godt kørende, Aryan Tari som junior-VM og Carlsen som gud er tiden snart inde til at kræve Norge tilbage i det gamle rigsfællesskab fra 1805. Så ville Norge også få et bedre fodboldlandshold og i særdeleshed håndboldlandshold, mens vi ville få en del mere olie og gedeost! What’s not to like?

Filip i aktion ved pokalstævnet i Svendborg. Foto: CQJ.

.

Filip har haft endnu mere op-ned med 3½ af 6 og skal næppe regne med en ultimativ topplacering. Gruppen føres af et bunkebryllup på 5/6 og endnu flere på 4½ og 4.

Men der er masser af ære at slås for, og i syvende runde venter som hvid en serber ved navn Jan Marn. Go get him!

Jonas kan følges HER, mens Filip følges HER. Runderne starter klokken sent efter midtsibirisk tidszone (og dér sidder jeg!). Tjek selv på www.skak.dk for den danske.

Views All Time
Views All Time
371
Views Today
Views Today
1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sponsorer
Guld sponsor NordeaRema1000 Carlsberg Steel Coating A/S Bronze sponsorer