Syddjurs emt 2019

Syddjurs EMT havde i år deltagelse af 50 spillere. Turneringen blev afviklet i Rosengården i Hornslet under kyndig ledelse af Willy Nielsen. Jeg var desværre eneste deltager fra Skanderborg, men jeg kan varmt anbefale denne turnering også fremadrettet. Spilleforholdene er rigtig gode, og turneringen afvikles i en dejlig atmosfære. Mange af spillerne kender jeg, og flere har jeg spillet mod tidligere. – Jeg var seedet nummer 9 i turneringen og var noget i tvivl om min kampstatus efter en lang sommer. I første parti skulle jeg møde 19 årige Johan Hardlei. Det blev et meget langt og omskiftende parti. Johan stod bedst efter midtspillet (træk 30) men langsomt fik jeg opbygget godt spil og stod efter godt 40 træk bedst, men fik ikke spillet det optimalt og måtte efter 60 træk opgive. Johan vandt turneringen med 4½ af 5 men det var alligevel en træls start. I 2. parti vandt jeg så efter 28 træk og tænkte nu er jeg i gang. Men i 3. parti måtte jeg så nøjes med remis efter at have stået overlegent det meste af partiet. 4. parti troede jeg så jeg skulle have en lettere modstander, men sådan blev det ikke. Den højest ratede Vagn Jensen (2110) havde heller ikke haft den bedste start, så vi tørnede sammen i 4. runde med remis som resultatet. I sidste runde skulle jeg så møde Oluf Øe som jeg igennem årene har haft mange og altid lange partier mod. Også denne gang. 57 træk før han var nedkæmpet, men det er nok det dårligste parti vi har spillet mod hinanden, først solgte han bønder, så forærede jeg et tårn væk, så solgte han igen en bonde for til sidst at tabe partiet – jeg antager det er alderen der her har indflydelsen. Men forhåbentlig er jeg nu varmet op til holdskak mm. Et resultat af mit besøg har været er der er nogle der nu har tilmeldt sig vores EMT i Skanderborg, så sådan kan vi jo hjælpe hinanden. Resultatet 3 af 5 gav en 5. plads og en ratinggevinst på ca 15 så jeg nu skulle være på 1950, så det er nok ok.

Views All Time
Views All Time
320
Views Today
Views Today
1
Sponsorer
Guld sponsor NordeaRema1000 Carlsberg Steel Coating A/S Bronze sponsorer