3.holdets kamp mod SK 68 IV

Med forsinkelse er der her et lille referat fra ovennævnte kamp. Det startede med, at nogle af spillerne fra Sk 68 kom et kvarter efter starttidspunktet. Da, vi endelig fik os bænket, var de kun syv mand. Da de vidste det på forhånd, forlangte jeg, at de skulle rykke op, så at det var 8. brættet, der var ledigt. Så jeg selv fik en fri aften. Selv om, jeg havde god tid, så har jeg ikke mange erindringer fra kampen, derfor nøjes jeg med, at offentliggør de enkelte resultater. Kim Lund Larsen – Graham Taylor 1 -0, Niels Christensen – Christian Korsgaard 1 – 0, Peter Wheadon – Joen Lesner ½ -½, Allan Andersen – Kristen Hedelykke ½ – ½, Anders Haarup – Bjarne Lysgaard Egebjerg ½ – ½, Leif Møller Hansen – Poul Erik Flarup Kristensen 0 – 1, Asger J. Andersen – Christian Werk ½ – ½, Bjarne Berring Rasmussen – N. N. 1 – 0. Altså 5 – 3 i vor favør. BBR

Views All Time
Views All Time
397
Views Today
Views Today
1