Årets skakspiller: Jonas Bjerre

Årets vinder i dyb koncentration mod Aarhus/Skolernes
Karsten Rasmussen under weekendens dobbeltrunde i Ligaen.
Jonas vandt begge weekendens partier og
cementerede sin position som fremtidens mand.

.
Søndagen bød på ugens mindste overraskelse, da det for første gang endte med, at DSU-medlemmernes årlige afstemning sendte unge Jonas op i toppen af forbundets liste i kampen om titlen som “årets skakspiller”. Top-fortjent, og talentet fejrede titlen ved at spille to Ligakampe for førsteholdet – og oven i købet vinde dem begge i sikker stil.

Toer i afstemningen blev lige så sikkert Jesper Thybo, og treer Allan Stig. Meget forståeligt set fra min plads, da jeg selv havde eksakt de samme tre på podiepladserne – i samme rækkefølge. Godt at se, at de unge talenter fylder op i toppen., og lidt længere nede ad listen finder vi endnu flere af slagsen.

Hele Top-10 og pointtallene er at finde på www.skak.dk.

Views All Time
Views All Time
235
Views Today
Views Today
2
Sponsorer
Guld sponsor NordeaRema1000 Carlsberg Steel Coating A/S Bronze sponsorer