SKANDERBORG-EFFEKTEN: Fra 2150 til 2350 på 8 måneder

Jeg blev meldt ind i pr. 1 september 2018 og i Skanderborg Skakklub. D.1. maj 2019 havde jeg vundet ca. 200 rating point og en billet til Landsholdsklassen 2020. Fremgangen skyldes i høj grad, at jeg lavede radikale ændringer i min tilgang til skak. Både inden for brættet og rundt om det. Den udvikling og fortælling vil jeg meget gerne dele med jer. Det bliver i aften, hvor jeg vil fortælle om, hvad jeg konkret har gjort, og hvad der har virket for mig. Jeg vil i forlængelse af det også give jer nogle øvelser, så I kan prøve lidt af det på egen krop. Derudover så vil meget af det også blive koblet op på nogle af mine partier. Så en stor del vil selvfølgelig handle om skak indenfor de 64 felter.

Views All Time
Views All Time
216
Views Today
Views Today
1
Sponsorer
Guld sponsor NordeaRema1000 Carlsberg Steel Coating A/S Bronze sponsorer