Nikolai V. P. foran tre verdensmestre(!) i Middelfart

.

I sidste weekend blev der spillet hurtigskak i Middelfart, og det blev en lidt speciel turnering af slagsen. Ikke pga. formatet, men fordi det var lykkedes arrangørerne at få inviteret de til dato tre eneste verdensmestre, Danmark nogensinde har haft på det tavlede bræt: Ex-VM i korrespondanceskak Jørn Sloth, ex-junior-VM Curt Hansen og ex-senior-VM Jens Kristiansen.

Lidt af et felt, men hvad nytter det, når Skanderborg stiller med en reinkarneret og spilleglad Nikolai V. Pedersen. Efter adskillige år som kun pletvist aktiv har Nikolai givet den mega-gas i år og deltager i den ene turnering efter den anden. Spillelysten blomstrer, og det mærkes, så søreme om ikke vor mand vandt med 6/7 foran to med 5½ og endnu et par ex-verdensmestre længere bagud. Competitors beware!

Hele det officielle referat er at finde på skak.dk.

Views All Time
Views All Time
340
Views Today
Views Today
1
Sponsorer
Guld sponsor NordeaRema1000 Carlsberg Steel Coating A/S Bronze sponsorer