Ligeoplæg i aften med Mads Hansen

Hej alle Skanderborg-folk!

Jeg kommer til byen torsdag d. 6/2, hvor jeg vil holde et oplæg om to temaer, som er praktiske måder at tænke skak på, der har hjulpet mig usvigeligt, til først at blive mesterspiller og derefter international mester. Jeg har ydermere undervist en del i de to temaer de sidste mange år, hvor min klare overbevisning er, at folk får en del ud af det og kan bruge det i sine egne partier.
Det er naturlivis også forventningen for vores aften sammen!
Temaerne er noget jeg kalder ‘officerskampen’ og ‘statisk mod dynamisk’, hvor jeg vil vise, hvad en bedre eller tidligere forståelse eller fokus på disse kan medføre, deriblandt at jorde stormestrene, hvor jeg har nogle personlige eksempler, vi gerne skal lære af sammen.

Mads Hansen

Views All Time
Views All Time
210
Views Today
Views Today
1
Sponsorer
Guld sponsor NordeaRema1000 Carlsberg Steel Coating A/S Bronze sponsorer