Skanderborg mod Randers 2

Inden denne runde lå vi pointmæssig på 1. pladsen. Dog har vi spillet 1 kamp mere end konkurrenterne. Til kampen havde vi fået holdet forstærket med Peter Grove, og han levede op til forventningerne. Jeg så stort set intet til de enkelte kampe, da jeg havde mere end nok i mit eget parti. Som kaptajnen gør og bør, var jeg den sidste, der gik fra borde efter 4½ timers kamp. Drømmen er oprykning til Mesterrækken, men der skal ske mirakler, hvis skal ske. Resultatet blev et nederlag på 5-3. Forventet var ca. 4 – 4. Her de enkelte resultater.

Peter Grove – Jannick Hansen 1-0; Kim Lund Larsen – Thomas Bauder jensen 0-1 Niels Chr. Christensen – Finn Andersson 0 – 1 Torben Gregersen – Claus Nis Andersen 0 – 1 Allan Andersen – Henrik Larsen 1 – 0 Bjarne Tornbjerg – Kurt Sørensen ½ – ½ Anders Haarup – Christian Murmann 0 – 1 Bjarne Berring Rasmussen – Sune Ørbæk Hansen ½ – ½

Views All Time
Views All Time
170
Views Today
Views Today
1
Sponsorer
Guld sponsor NordeaRema1000 Carlsberg Steel Coating A/S Bronze sponsorer