Holdleder går forrest i sejr over SK 1968

Holdleder Bjarne Rasmussen gik forrest, da 3. holdet i A-rækken mødte SK 1968 5 i A-rækken. For at indfri sæsonens målsætning skulle der en storsejr i land. Holdet stillede derfor op i en super skarp opstilling med fødselar Peter Grove på bræt 1. Vi var storfavoritter, hvilket også den forventede score viste -6,89-1,11 i vores favør.
Det gav lidt uro i spillelokalet blandt vores spillere, at Anders Haarup grundet arbejde kom 20 minutter for sent. Uroen blev forstærket af, at AGF spillede lokalopgør mod de gule fra Horsens, og tvivlen om at Anders havde valgt at følge de hvide frem for os. Så roen lagde sig da han endelig indfandt sig.
Første mand færdig var ham selv, der i et vanvittigt parti på bræt 6 endte remis efter et tilbud fra min modstander. Stillingen var meget uklar og jeg synes selv, at jeg stod næstbedst, ½-½. Anders Haarup tog også en hurtig remis på bræt 7 og væk var han. Ingen så rigtig hvad der skete. Om det var arbejdet eller GF der trak må stå hen i det uvisse, 1-1.
Torben Gregersen rodede sig ud i noget, der mindende om katalansk og han nøjedes også med remis på bræt 5. Så 3 hurtige gange remis, var ikke noget, der påkaldte sig ros fra holdleder Bjarne, når målet var en stor sejr. Han var selv i gang med at udradere sin modstander på bræt 8. Aftenens sidste remis tog Peter Wheadon sig af på bræt 4. I et tårnslutspil med 2 tårne og lige mange bønder blev parterne enige om remis og stillingen var 2-2.
Nicolai Brondt og Mads Andersen lagde vejen forbi og om det var det, der gjorde udslaget vides ikke, men nu væltede gevinsterne ind. Kim Lund Larsen moste sin modstander på bræt 2, der efter tab af et par bønder blev fuldstændig mast og så kom vi endelig foran 3-2. Lidt efter blev Bjarne Rasmussen færdig på bræt 8 og så kom vi på 4-2. Tilbage var fødselar Peter Grove på bræt 1 og Niels Christian på bræt 3. Peter Grove, der i vanlig stil havde talt sin stilling ned til max remis holdt gryden i kog.
Endnu en gang tog Peter Grove fejl og med heftige kropsfinter i fin Ole Thestrup stil fik Peter afsluttet med en gevinst og nu var stillingen 5-2 i vores favør. I et låst slutspil med træktvang vandt Niels Christian til sidst. Efter en svagt udlæg kom storsejren i land ikke mindst takket være holdleder Bjarne Rasmussens fine stil.
Stor ros til Mads Andersen og Nicolai Brondt, der kiggede forbi og gav sig tid til at analysere partier sammen med os.
Inden sidste runde ligger 3. holdet på en andenplads 3½ points foran SK 1968 4. Der mangler en runde, hvor vi er oversidder. Så vi er uden indflydelse på den endelige stilling, så vi krydser fingere og håber. Så længe det knager holder det :-).

Views All Time
Views All Time
163
Views Today
Views Today
1
Sponsorer
Guld sponsor NordeaRema1000 Carlsberg Steel Coating A/S Bronze sponsorer