Skanderborg 5 – Syddjurs 3

Brikflytterne fra Skanderborg havde tirsdag d. 25/02-2020 endelig fået hjemmebane. Denne gang mod Syddjurs 3. Og efter 4-0 sejren sidst var der optimisme. Skulle brikflytterne endnu en gang uddele et æg.

Først færdigt blev jeg selv med sort. Efter en ok start med et stærk pres i centrum og desværre uden at rokere kongen i sikkerhed. Efter diverse afbytninger havde jeg et passiv tårn h8 og kongen stod i vejen. At få tårnet ud kostede en officer, og derefter var modstanderen kun interesseret i at bytte af, så vi stod med en håndfuld bønder og den kære modstander havde en løber i overskud. Hans isolerede centrumbonde kunne løbe uhindret ned, så … 0-1.

Vibeke (hvid) var næste brikflytter der blev færdig. Hun kom hurtigt bagud med noget materiel. Først et par bønder og dernæst en officer. Stille og roligt anede man hvor det bar hen. 0-2.

Tredje man færdigt var unge Akbari (hvid). En stille åbning og efter træk 18 viser diagrammet stillingen, hvor Akbari er i trækket med hvid. Med et par fine springertræk omkring træk 20 fik Akbari en materiel fordel en bedre stilling. Og derefter var det et spørgsmål om tid. Godt spillet. 1-2.

Sidste mand med brikkerne var Hans Skovhus (sort). Et langt parti – 68 træk – med fejl på begge sider. Dog med mindst fejl hos Hans. Til sidst var der kun bønder tilbage. Hans havde et par frie bønder på h3 og g4, som modstander konge passede på. Tog han bonden på g3, så løb h-bonden i mål, og h-bonden kunne han ikke tag, da den var dækket af g-bonden. Imens kunne Skovhus bruge kongen til at plukke modstanderens bønder. Manden fra Syddjurs kunne godt se det uholdbare og opgav ved træk 68. 2-2.

Views All Time
Views All Time
161
Views Today
Views Today
2
Sponsorer
Guld sponsor NordeaRema1000 Carlsberg Steel Coating A/S Bronze sponsorer