Skak på nettet: LiChess.org

Det er sgu ikke let med det Coronastads. Halvdelen af Europa er lukket helt ned, og det inkluderer desværre også dansk skak. Så kan vi naturligvis følge med i Kandidaten, der starter på tirsdag, men det er jo ikke helt det samme som at spille selv.

Interfacen fra mobiludgaven af LiChess.org.
App’en kan hentes fra Apple eller Google Play.

Men heldigvis har computeren givet os hele verden som skakbræt og der er adskillige hjemmesider, hvor man kan få afløb for sine ternede lyster. Fx LiChess.org, hvor man aldeles gratis kan spille mod hele verden med den betænkningstid, man vil have – langtids, hurtig, blitz, bullet og alt sammen med/uden tidstillæg samt ratet/uratet. Og alle partier gemmes, så man kan analysere dem bagefter, hvis man skulle få den slags lyster.

LiChess.org fungerer fra både computer og mobiltelefon, så der er få undskyldninger for ikke at spille lidt hist og her. Tilmeld dig NU, og skriv dit “nick” i kommentarfeltet nedenunder. Derved kan Skanderborgs raske drenge udfordre hinanden, når resten af verden ikke er stor nok. Jeg selv hedder “Qvistibal” , så bare meld jer til 🙂

Og vil I ikke selv spille, kan man se på andres partier, mens de spilles. adskillige verdensstjerner hygger sig på LiChess.org, bl.a. en yngre nordmand, der går under navnet “Dr Drunkenstein”.

Views All Time
Views All Time
229
Views Today
Views Today
2

6 kommentarer til Skak på nettet: LiChess.org

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sponsorer
Guld sponsor NordeaRema1000 Carlsberg Steel Coating A/S Bronze sponsorer