Danmark – Sverige på Chess24 – UPDATE

.
Nu da vi ikke kan se pokalbold i Parken (eller ret meget andet for den sags skyld), er det godt, der kan spilles skak over nettet. På højt plan endda, og selveste Mester Carlsen og en del af resten af verdenseliten har allerede flere gange været i aktion hjemme fra dagligstuen. Senest i FIDE Steinitz Memorial.

Men vi kan skam også i Danmark, for præcis i dag kl. 13 dansk tid lukkes der op for den første internetbaserede skaklandskamp mod Sverige, og som tidligere skrevet er det danske hold 4/5 Skanderborg: Jesper Thybo, Mads Andersen, Jonas Bjerre, Bjørn Ochsner og Filip Boe. What’s not to like?

Sverige toppes af ingen ringere end Gargamel …… dvs. Nils Grandelius (som sidder i Valby!), og Onkel ELO er en smule i svensk favør.

Alle danskere spiller mod alle svenskere – 10 min + 2 sek. pr. parti. Alle dysterne sendes simultant over Chess24, hvor man for første gang får danske kommentarer på i form af to gange Skanderborg (Peter Grove og Jackie Andersen) kompetent assisteret af en eller anden gut, der hedder P. H. Nielsen. Jeg har vist hørt om ham et sted.

Følg med i Skanderborgs anstrengelser på Chess24.

Holdopstilling mm. på skak.dk.

Update: Og resultatet: Danmark var bagud det meste af matchen, som svingede en del. Bl.a. vandt vi 3½-½ i tredje runde for derefter at tabe 0-4 i runden efter.

Det hele var åbent før sidste runde, hvor alle fem spillere var i aktion for begge sider. To og bund (Thybo og Filip) klarede remis med de sorte, men vores tre hvide (Mads, Jonas og Bjørn) vandt i flot stil til slutstillingen 13-12.

Godt gået, drenge.

Views All Time
Views All Time
182
Views Today
Views Today
1
Sponsorer
Guld sponsor NordeaRema1000 Carlsberg Steel Coating A/S Bronze sponsorer