Copenhagen (Corona) Chess Challenge

Filip Boe Olsen, deltager i C(C)CC’s GM-gruppe.
Billedet er fra sidste års succesfulde pokalfinale.

.
Onkel Corona har lettet trykket en smule, så efter mere end fire måneder live-skaklig braklægning er det atter en gang blevet til at flytte brikker. Denne gang i form af Copenhagen Chess Challenge, som i år meget passende kan kaldes “Copenhagen Corona Chess Challenge”.

Der spilles i to grupper – en GM og en IM, og Skanderborg er repræsenteret i begge. I den øverste spiller IM Filip Boe og sidste sæsons Liga-topscorer Tobias Rostgaard, mens landsholdskandidat Nikolai Brondt er blevet slippet ud i IM-gruppens manege. Sjovt nok står Tobias og Nikolai som medlemmer i både BMS og Skanderborg, men altså mest os 🙂

I skrivende stund er der spillet to runder, og Filip missede desværre gode gevinstchancer mod en stærk, norsk IM’er i første runde. ½-½, men i anden var der fuld plade mod Tobias Rostgaard, inden vor helt måtte ned mod Martin Percivaldi i tredje. 1½/3 er bestemt godkendt, og i 4. venter formstærke Jesper Thybo.

Tobias har været gennem en noget hårdere fødsel med tre nuller på stribe til bl.a. topseedede Nils Gramdelius og altså Filip Boe.
.

Kandidatspiller Nikolai Brondt: God start med 2½/3.
Billedet er fra en divisionskamp for et par år siden.

.
I IM-gruppen har Brondt sat turbo på brikkerne, for efter en remis i første runde har han scoret to fine gevinster mod først Mikael Vesterli og siden IM Uffe Vinter-Schou. 2½/3 er ikke så ringe endda, og i fjerde venter den svenske IM Christer Jepson.

Mere info på skak.dk og turneringens hjemmeside.

Partier kan følges på Chess24: GM og IM.

Views All Time
Views All Time
340
Views Today
Views Today
1