Quarantäne Liga søndag kl. 20

Har du lyst til at slå et slag i den tysk drevne Quarantäne Liga, så spilles der (som regel) torsdag og søndag. Primus motor hos Skanderborg er vores stolte topmand, Mads Andersen (GM Meskenas), og der spilles i aften 3/2 – dvs. 3 min. til hele partiet + 2 sek./træk. Der skal tænkes og spilles hurtigt.

Platformen er LiChess, og når du har en profil, er det bare at tilmelde sig HER. Og så vinde en masse partier, forstås 🙂

Søndagens turnering gav desværre kun en 5.-plads ud af 10, men GM Jonasbjerre scorede hele 49 points og blev rundens topscorer. Andre Skanderborgere var GM Mads, The Dark Knight Rises (Filip Boe), GM SB Hansen (Jackie Andersen!) plus de “frafaldne” Mads Boe og Peter Grove.

Turneringen blev vundet af “Svobodnoe Schachmaty Belarussi”, som (naturligvis) betyder “De Frie Skakspillere i Hviderusland”. Lukashenko er ikke lige poulær alle vegne.

Views All Time
Views All Time
67
Views Today
Views Today
2