Tirsdagsvinderen: Kim Lund

.
Ganske som sidste tirsdag var det i dag tid til en gang 10/0-rapid på LiChess. Blandt dagens 10 deltagere var en del gengangere fra sidste uges turnering, men sejrspodiet så en anelse anderledes ud.

Start 19.30, og da røgen var lettet i løbet af de to timers spilletid, kunne Kim Lund Jensen trække sig ud som dagens vinder – endda kun med 8 partier. Sølvmedaljen gik til “cims” (???), mens TimothyW (Colin Watson) fik bronzen.

I mangel af de fysiske hyggeaftener i klubben er internetskak en helt igennem herlig underholdning, så tjek lige indboksen næste tirsdag, da vi med garanti laver noget tilsvarende. Dertil er der jo den superblitzede Qarantäne Liga torsdag og søndag (normalt start 20.00), og fredag spiller vi lynskak (5/0 eller så’n). Altid på LiChess, og alle invitationer tilsendes til de, der er medlem af gruppen Skanderborg Skakklub.

Samme LiChess-platform bliver også brugt til de mere officielle arrangementer fra DSU’s side. Skal I være med dér, skal I bare huske at skrive jeres rigtige navn bag “nicket”, da den slags kun er for organiserede DSU’er. Det kan I lige så godt gøre alligevel, for det er altså mere muntert at vide, hvem man spiller mod. Ligesom i klubben. Total anonymitet er som at spille bag en heldækkende burqa 🙂