“Queens Gambit” vinder to Golden Globes

Anya Taylor-Joy som skakgeniet Beth Harmon.
Nu dobbelt Golden Globe-vinder.

Det er sjældent, der snakkes film på danske skaksider, men det sker nu. Under nattens Golden Globe-prisuddeling gik Netflix-serien “Queens Gambit” nemlig dobbelt sejrrigt ud af konkurrencen i kategorien “Miniserie eller tv-film”.

Først vandt “Queens Gambit” en globe i selve kategorien, og oveni vandt den dominerende figur, Anya Taylor-Joy sin Golden Globe for bedste kvindelige hovedrolle, den hyperintelligente og pillemisbrugende Beth Harmon. Begge dele er absolut fortjente, for Queens Gambit er for længst blevet en seermagnet over hele kloden.

Har du ikke set de endnu, så gør dig selv den tjeneste og få det gjort.

Indtil da er der lidt info på Wikipedia.

Views All Time
Views All Time
83
Views Today
Views Today
1