Skanderborg Skakklubs 2. hold tilbage på vinderkurs

Efter sidste rundes nederlag var Skanderborg Skakklubs 2. hold tilbage på vinderkurs, da holdet besejrede Bov på udebane med 6½-1½. Sejren kom i hus efter sejre til Jan Rode Pedersen, Peter Grove, Tavs Bjerre, Morten Rasmussen samt Colin Watson. Kristian Seegert, Jonas Bjerre og Kai Munk spillede remis.

Med sejren er holdet tilbage i toppen og ligger med 2 runder tilbage på en 3. plads 1½ points efter førerholdet Haderslev.

I B-rækken tabte 3. holdet topkampen mod SK 1968 6 med 4½-3½. Her vandt Anders Haarup og Christian Frambøl, mens Peter Wheadon, Allan E.S. Andersen og Bjarne B. Rasmussen spillede remis. Efter nederlaget ligger 3. holdet på en 2. plads med 2 points op til SK 1968.

Skanderborgs 4. hold vandt i samme række en fin sejr over SK 1968 7 med 5-3. For Skanderborg vandt Poul Nørgaard, Axel Nielsen, Asger C. Andersen og Mogens D. Pedersen. Torben Gregersen og Jørgen Johansen spillede begge remis.

Chart.dk