Holdskak

Så er alle hold igen i denne sæson, bedst gik det 2. holder der i dag lagde sig på 1. pladsen med en 7-1 sejr over Haderslev 2. Der var sejr til Jackie, Jan, Tavs, Cristian F., og Kim, Bjarne T vandt uden kamp. Morten og Niels Chr. spillede remis.

Derefter en flot sejr til 4. holdet der i tirsdags vandt 2½-1½ over Silkeborgs 4. hold. Sejren var især flot da forventet score sagde 1,27-2,73 til Silkeborg. Vibeke og Hugo Aage vandt mens Torben spillede remis.

3. holdet tabte 5-3 ude mod Aros, men dette var en anelse bedre end forventet. Niels Chr. vandt som den eneset, Leif, Anders, Asger C. og Aage spillede remis.

1. holdet havde en hård start idet der var afbud fra 4 af de faste spillere samt en hel del reserver. Alligevel klarede de flot 3½-4½ mod Nordkalotten, sidste sæsons nr. 3, der var sejr til Nicolai og Jan mens Mads A., Jackie og Steffen spillede remis. Søndagens 2. runde gav også et knebent nederlag på 5-3 til Jetsmark, her var der remis til Mads A., Jackie, Steffen, Mads B., Jan og Peter.

Views All Time
Views All Time
672
Views Today
Views Today
1
Sponsorer
Guld sponsor NordeaRema1000 Carlsberg Steel Coating A/S Bronze sponsorer